
Tareq Taylor's Nordic Cookery
- Matlagning
- 2021
- Avsnitt 3
- Säsong 6
- 28 min
- 0+
- Säsong 6
- Avsnitt 3: Takodlingar & design slott
Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn, och senare avnjuter han vildsvin till middag vid Häckeberga Slott.
Om serien: Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.
- Medverkande
- Tareq Taylor
- Tillgängliga språk
- engelska
- Genrer
- Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Ett historiskt matäventyr
Avsnitt 1
28 minTillgänglig 3+ månaderVid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
Vid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
Gastronomi med närhet till naturen
Avsnitt 2
28 minTillgänglig 3+ månaderI Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
Takodlingar & design slott
Avsnitt 3
28 minTillgänglig 3+ månaderKöpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn, och senare avnjuter han vildsvin till middag vid Häckeberga Slott.
Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn, och senare avnjuter han vildsvin till middag vid Häckeberga Slott.
Det vilda skafferiet
Avsnitt 4
28 minTillgänglig 3+ månaderDen vilda kusten vid Kullaberg i Skåne är en skattkista av kultur och gastronomi. Tareq besöker Vikentomater och skapar en läcker vegetarisk ragù.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne är en skattkista av kultur och gastronomi. Tareq besöker Vikentomater och skapar en läcker vegetarisk ragù.
Mat från två årstider
Avsnitt 5
28 minTillgänglig 3+ månaderI soliga Karlstad tar Tareq en kulinarisk resa. Han lagar mat vid Vänerns strand och i Värmlands skogar, och på menyn står smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
I soliga Karlstad tar Tareq en kulinarisk resa. Han lagar mat vid Vänerns strand och i Värmlands skogar, och på menyn står smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
"Best of Nordic Cookery 
"
Avsnitt 6
28 minTillgänglig 3+ månaderTareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.
Tareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.