
Tareq Taylor's Nordic Cookery
- Matlagning
- 2021
- Säsong 6
- 0+
Om serien: Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. Fokus läggs på ekologiska varor och målet är att hitta fantastiska smakupplevelser.
- Genrer
- Matlagning, Resa
Ett historiskt matäventyr
Avsnitt 1
30 minTillgänglig till fredag 31 oktoberVid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
Vid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
Gastronomi med närhet till naturen
Avsnitt 2
30 minTillgänglig till fredag 31 oktoberI Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
Takodlingar & designslott
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till fredag 31 oktoberKöpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn, och senare avnjuter han vildsvin till middag vid Häckeberga Slott.
Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn, och senare avnjuter han vildsvin till middag vid Häckeberga Slott.
Det vilda skafferiet
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till fredag 31 oktoberDen vilda kusten vid Kullaberg i Skåne är en skattkista av kultur och gastronomi. Tareq besöker Vikentomater och skapar en läcker vegetarisk ragù.
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne är en skattkista av kultur och gastronomi. Tareq besöker Vikentomater och skapar en läcker vegetarisk ragù.
Mat från två årstider
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till fredag 31 oktoberI soliga Karlstad tar Tareq en kulinarisk resa. Han lagar mat vid Vänerns strand och i Värmlands skogar, och på menyn står smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
I soliga Karlstad tar Tareq en kulinarisk resa. Han lagar mat vid Vänerns strand och i Värmlands skogar, och på menyn står smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
"Best of Nordic Cookery 
"
Avsnitt 6
28 minTillgänglig till fredag 31 oktoberTareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.
Tareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.