
Kökets middag
- Matlagning
- 2025
- Avsnitt 54
- Säsong 2025
- 4 min
- 0+
- Säsong 2025
- Avsnitt 54: Koreanska färsbiffar med vitlöksbönor
Jennie Walldén lagar vegetariska färsbiffar med god smak av vitlök, soja och sesam. Tillsammans med vitlöksfrästa bönor och gochujangmajonnäs blir det en riktig pangmiddag. Receptet hittar du på köket.se
Om serien: Svensk matlagningsserie. Här bjuder Kökets välkända kockar på inspirerande och härliga recept. Omtyckta klassiker och snabba vardagsfavoriter varvas med nya spännande och bjudvänliga rätter.
- Genrer
- Matlagning, Underhållning
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Kommande avsnitt
Säsong 2025, Avsnitt 218
- Sallad med smashed kroketter, kyckling och chilimajonnäs- Avsnitt 217 11 minTillgänglig 3+ månader- Filip Poon bjuder på en maxad sallad med gyllene potatiskroketter som får extra crunch i ugnen, marinerad kyckling och en krispig salladsbas samt en lite het chilimajonnäs. Receptet hittar du på köket.se - Filip Poon bjuder på en maxad sallad med gyllene potatiskroketter som får extra crunch i ugnen, marinerad kyckling och en krispig salladsbas samt en lite het chilimajonnäs. Receptet hittar du på köket.se 
- Fläskfilégryta med svamp, gorgonzola och grönpeppar- Avsnitt 216 10 minTillgänglig 3+ månader- Stefan Ekengren lagar en smakrik och krämig gryta med fläskfilé, svamp, gorgonzola och grönpeppar som värmer både kropp och själ. Lätt att laga och väldigt god att äta! Receptet hittar du på köket.se - Stefan Ekengren lagar en smakrik och krämig gryta med fläskfilé, svamp, gorgonzola och grönpeppar som värmer både kropp och själ. Lätt att laga och väldigt god att äta! Receptet hittar du på köket.se 
- Kantarellrisotto med dill och hasselnötter- Avsnitt 215 11 minTillgänglig 3+ månader- Catarina König lagar en klassisk risotto fylld med smak av skog och höst på bästa tänkbara sätt. När risotton blivit sådär perfekt krämig läggs den upp och toppas med smörstekta kantareller och rostade hasselnötter. Receptet hittar du på köket.se - Catarina König lagar en klassisk risotto fylld med smak av skog och höst på bästa tänkbara sätt. När risotton blivit sådär perfekt krämig läggs den upp och toppas med smörstekta kantareller och rostade hasselnötter. Receptet hittar du på köket.se 
- Plåt med rostad pumpa och purjolök- Avsnitt 214 11 minTillgänglig 3+ månader- Siri Barje lagar en enkel plåtmiddag med pumpa, purjolök och potatis som rostas i ugnen tillsammans med kikärter och pumpakärnor. Efter rostning toppas allt på plåten med brynt smör och generöst med riven gruyèreost. Receptet hittar du på köket.se - Siri Barje lagar en enkel plåtmiddag med pumpa, purjolök och potatis som rostas i ugnen tillsammans med kikärter och pumpakärnor. Efter rostning toppas allt på plåten med brynt smör och generöst med riven gruyèreost. Receptet hittar du på köket.se 
- Ragu bianco med svamp och rosmarin- Avsnitt 213 4 minTillgänglig 3+ månader- Dante Zia lagar en krämig pastarätt som kombinerar nötfärs, champinjoner och rosmarin och som blir till en "vit" köttfärssås med vitt vin, kalvfond och parmesan. Receptet hittar du på köket.se - Dante Zia lagar en krämig pastarätt som kombinerar nötfärs, champinjoner och rosmarin och som blir till en "vit" köttfärssås med vitt vin, kalvfond och parmesan. Receptet hittar du på köket.se 
- Krämig kycklingsoppa med grönsaker- Avsnitt 212 4 minTillgänglig 3+ månader- Filip Poon lagar en värmande kycklingsoppa med rotfrukter där allt görs i en och samma kastrull. Vid servering toppar han soppan med färsk hackad persilja och bjuder med surdegsbröd. Receptet hittar du på köket.se - Filip Poon lagar en värmande kycklingsoppa med rotfrukter där allt görs i en och samma kastrull. Vid servering toppar han soppan med färsk hackad persilja och bjuder med surdegsbröd. Receptet hittar du på köket.se 
- Köttbullar med potatismos och gräddsås- Avsnitt 211 4 minTillgänglig 3+ månader- Catarina König bjuder här på sin bästa variant av en riktig svensk husmanklassiker – köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka. Receptet hittar du på köket.se - Catarina König bjuder här på sin bästa variant av en riktig svensk husmanklassiker – köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka. Receptet hittar du på köket.se 
- Melanzane alla parmigiana- Avsnitt 210 5 minTillgänglig 3+ månader- Zeina Mourtada lagar en auberginegratäng, inspirerad av den italienska klassikern melanzane alla parmigiana. En smakrik rätt som kombinerar ugnsrostad aubergine, fyllig tomatsås och massor av smältande ost. Receptet hittar du på köket.se - Zeina Mourtada lagar en auberginegratäng, inspirerad av den italienska klassikern melanzane alla parmigiana. En smakrik rätt som kombinerar ugnsrostad aubergine, fyllig tomatsås och massor av smältande ost. Receptet hittar du på köket.se 
- Chopped sallad med krämig dressing- Avsnitt 209 4 minTillgänglig 3+ månader- Jennie Walldén bjuder här på en fräsch och matig sallad med rostade kikärtor, krispiga brödchips och en krämig ört- och avokadodressing. Servera gärna allt på ett stort fat! Receptet hittar du på köket.se - Jennie Walldén bjuder här på en fräsch och matig sallad med rostade kikärtor, krispiga brödchips och en krämig ört- och avokadodressing. Servera gärna allt på ett stort fat! Receptet hittar du på köket.se 
- Torsk florentine- Avsnitt 208 4 minTillgänglig 3+ månader- Catarina König lagar en elegant och bjudvänlig middag där stekt torskrygg möter smörfräst spenat och en krämig citronsås med Västerbottensost. Receptet hittar du på köket.se - Catarina König lagar en elegant och bjudvänlig middag där stekt torskrygg möter smörfräst spenat och en krämig citronsås med Västerbottensost. Receptet hittar du på köket.se