Teriyakikyckling med krämig gurksallad och ris

Kökets middag

  • Matlagning
  • 2025
  • Avsnitt 52
  • Säsong 2025
  • 4 min
  • 0+
Utforska paket
  • Säsong 2025
  • Avsnitt 52: Teriyakikyckling med krämig gurksallad och ris

Jennie Walldén lagar en klassiker från det japanska köket och visar hur lätt det faktiskt är att göra sin egen teriyakisås. Riktigt god middag ihop med nykokt japanskt ris och en krämig gurk- och äppelsallad. Receptet hittar du på köket.se

Om serien: Svensk matlagningsserie. Här bjuder Kökets välkända kockar på inspirerande och härliga recept. Omtyckta klassiker och snabba vardagsfavoriter varvas med nya spännande och bjudvänliga rätter.

Genrer
Matlagning, Underhållning
Tillgänglig
Tillgänglig 3+ månader

Kommande avsnitt

Säsong 2025, Avsnitt 78

10 av 77 Avsnitt