
Kökets middag
- Matlagning
- 2025
- Avsnitt 51
- Säsong 2025
- 5 min
- 0+
- Säsong 2025
- Avsnitt 51: Bakad potatis med kycklingcurryröra
Filip Poon tipsar idag om enkel middag med bakad potatis och en otroligt god och krämig röra på kyckling, curry, krispig paprika och syrligt äpple. Receptet hittar du på köket.se
Om serien: Svensk matlagningsserie. Här bjuder Kökets välkända kockar på inspirerande och härliga recept. Omtyckta klassiker och snabba vardagsfavoriter varvas med nya spännande och bjudvänliga rätter.
- Genrer
- Matlagning, Underhållning
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Kommande avsnitt
Säsong 2025, Avsnitt 234
Misostekt sej med grönsaker och sesamaioli
Avsnitt 232
11 minTillgänglig till torsdag 27 november 04:35Jennie Walldén lagar en fiskrätt med japanska influenser där sejfilé tillagas i en mild miso- och mirinmarinad. Till serveras kokta grönsaker i buljong, sesamaioli och fluffigt ris, toppat med svarta sesamfrön. Receptet hittar du på köket.se
Jennie Walldén lagar en fiskrätt med japanska influenser där sejfilé tillagas i en mild miso- och mirinmarinad. Till serveras kokta grönsaker i buljong, sesamaioli och fluffigt ris, toppat med svarta sesamfrön. Receptet hittar du på köket.se
Potatisgratäng med fänkålsstekt falukorv och löksky
Avsnitt 231
11 minTillgänglig till onsdag 26 november 04:35Stefan Ekengren lagar middag med krämig potatisgratäng som möter fänkålsstekt falukorv med knaprig yta och en härlig skysås på lök och grov skånsk senap. Svenska smaker med en twist! Receptet hittar du på köket.se
Stefan Ekengren lagar middag med krämig potatisgratäng som möter fänkålsstekt falukorv med knaprig yta och en härlig skysås på lök och grov skånsk senap. Svenska smaker med en twist! Receptet hittar du på köket.se
Pasta alla Zozzona
Avsnitt 230
11 minTillgänglig till tisdag 25 november 04:35Dante Zia bjuder på italiensk matkärlek där guanciale, salsiccia och tomater kokas samman till en enkel sås som blandas med rigatoni. Precis före servering vänds äggulor och pecorino ner i pastan för krämig konsistens. Receptet hittar du på köket.se
Dante Zia bjuder på italiensk matkärlek där guanciale, salsiccia och tomater kokas samman till en enkel sås som blandas med rigatoni. Precis före servering vänds äggulor och pecorino ner i pastan för krämig konsistens. Receptet hittar du på köket.se
Svartkålssallad med tahinidressing
Avsnitt 229
11 minTillgänglig till måndag 24 november 04:35Siri Barje lagar en matig sallad som kombinerar rostade kryddade linser med svartkål, spenat och äpple. En enkel tahinidressing ger krämighet och fetaost tillför sälta. Receptet hittar du på köket.se
Siri Barje lagar en matig sallad som kombinerar rostade kryddade linser med svartkål, spenat och äpple. En enkel tahinidressing ger krämighet och fetaost tillför sälta. Receptet hittar du på köket.se
Het sticky koreansk kyckling med kålsallad
Avsnitt 228
4 minTillgänglig 3+ månaderJennie Walldén tipsar om en härlig bjudrätt som kittlar smaklökarna med kycklingben penslade med en otroligt god och söt sås med hetta från gochujang. Till kycklingen bjuds en krämig grönkålssallad. Receptet hittar du på köket.se
Jennie Walldén tipsar om en härlig bjudrätt som kittlar smaklökarna med kycklingben penslade med en otroligt god och söt sås med hetta från gochujang. Till kycklingen bjuds en krämig grönkålssallad. Receptet hittar du på köket.se
Kräftgratinerad lax med potatisstomp
Avsnitt 227
4 minTillgänglig 3+ månaderStefan Ekengren bjuder på lax som bakas i ugn tillsammans med krämig kräftstjärtsröra och spetskål. Till servering bjuds ett fluffigt potatismos med Västerbottensost, citron och dill samt smörfräst spenat. Receptet hittar du på köket.se
Stefan Ekengren bjuder på lax som bakas i ugn tillsammans med krämig kräftstjärtsröra och spetskål. Till servering bjuds ett fluffigt potatismos med Västerbottensost, citron och dill samt smörfräst spenat. Receptet hittar du på köket.se
Ramen med tomatbuljong och kycklingköttbullar
Avsnitt 226
4 minTillgänglig 3+ månaderFilip Poon lagar saftiga kycklingköttbullar i en mustig tomatbuljong toppad med krämigt ägg, färsk koriander och en skvätt chiliolja för den där extra touchen. En värmande skål med asiatiska smaker och härligt djup. Receptet hittar du på köket.se
Filip Poon lagar saftiga kycklingköttbullar i en mustig tomatbuljong toppad med krämigt ägg, färsk koriander och en skvätt chiliolja för den där extra touchen. En värmande skål med asiatiska smaker och härligt djup. Receptet hittar du på köket.se
Potatisbullar med svampsås och rostad grönkål
Avsnitt 225
4 minTillgänglig 3+ månaderZeina Mourtada lagar en enkel middag som gör vardagen lite lyxigare! Frasiga potatisbullar får sällskap av en gräddig svampsås och krispiga grönkålschips. Receptet hittar du på köket.se
Zeina Mourtada lagar en enkel middag som gör vardagen lite lyxigare! Frasiga potatisbullar får sällskap av en gräddig svampsås och krispiga grönkålschips. Receptet hittar du på köket.se
Kål- och svampgratäng
Avsnitt 224
4 minTillgänglig 3+ månaderSiri Barje lagar en krämig och smakrik gratäng med savojkål och svamp toppad med ett krispigt smul på pankoströbröd, timjan och parmesan. En rustik men samtidigt elegant vegorätt med hög comfort food-känsla. Receptet hittar du på köket.se
Siri Barje lagar en krämig och smakrik gratäng med savojkål och svamp toppad med ett krispigt smul på pankoströbröd, timjan och parmesan. En rustik men samtidigt elegant vegorätt med hög comfort food-känsla. Receptet hittar du på köket.se
Lammragu med tagliatelle och gremolata
Avsnitt 223
4 minTillgänglig 3+ månaderCatarina König lagar en mustig ragu på lammfärs med rött vin, tomater och rosmarin som långsamt får koka ihop till en djup och aromatisk sås. Serveras med pasta, frisk gremolata och generöst med parmesan. Receptet hittar du på köket.se
Catarina König lagar en mustig ragu på lammfärs med rött vin, tomater och rosmarin som långsamt får koka ihop till en djup och aromatisk sås. Serveras med pasta, frisk gremolata och generöst med parmesan. Receptet hittar du på köket.se