
Kökets middag
- Livsstil
 - 2025
 - Avsnitt 218
 - Säsong 2025
 - 4 min
 - 0+
 
- Säsong 2025
 - Avsnitt 218: Kycklingfilé med potatisgratäng med paprika och fetaost
 
Zeina Mourtada lagar krämig potatisgratäng serverad med kryddig kyckling. Gratängen får extra smak med fetaost, paprika och parmesan, medan kycklingen får sting av chipotle och fräschör från lime. Receptet hittar du på köket.se
Om serien: Svensk matlagningsserie. Här bjuder Kökets välkända kockar på inspirerande och härliga recept. Omtyckta klassiker och snabba vardagsfavoriter varvas med nya spännande och bjudvänliga rätter.
- Genrer
 - Livsstil, Matlagning
 - Tillgänglig
 - Tillgänglig 3+ månader
 
Kommande avsnitt
Säsong 2025, Avsnitt 220
Rotsaksbiffar med svampsås
Avsnitt 219
11 minTillgänglig 3+ månaderSiri Barje lagar krispiga rotfruktsbiffar och fluffigt potatismos och bjuder med en mustig svampsås - en rustik middag med husmanssmaker i vegetarisk tappning. Receptet hittar du på köket.se
Siri Barje lagar krispiga rotfruktsbiffar och fluffigt potatismos och bjuder med en mustig svampsås - en rustik middag med husmanssmaker i vegetarisk tappning. Receptet hittar du på köket.se
Kycklingfilé med potatisgratäng med paprika och fetaost
Avsnitt 218
4 minTillgänglig 3+ månaderZeina Mourtada lagar krämig potatisgratäng serverad med kryddig kyckling. Gratängen får extra smak med fetaost, paprika och parmesan, medan kycklingen får sting av chipotle och fräschör från lime. Receptet hittar du på köket.se
Zeina Mourtada lagar krämig potatisgratäng serverad med kryddig kyckling. Gratängen får extra smak med fetaost, paprika och parmesan, medan kycklingen får sting av chipotle och fräschör från lime. Receptet hittar du på köket.se
Sallad med smashed kroketter, kyckling och chilimajonnäs
Avsnitt 217
11 minTillgänglig 3+ månaderFilip Poon bjuder på en maxad sallad med gyllene potatiskroketter som får extra crunch i ugnen, marinerad kyckling och en krispig salladsbas samt en lite het chilimajonnäs. Receptet hittar du på köket.se
Filip Poon bjuder på en maxad sallad med gyllene potatiskroketter som får extra crunch i ugnen, marinerad kyckling och en krispig salladsbas samt en lite het chilimajonnäs. Receptet hittar du på köket.se
Fläskfilégryta med svamp, gorgonzola och grönpeppar
Avsnitt 216
10 minTillgänglig 3+ månaderStefan Ekengren lagar en smakrik och krämig gryta med fläskfilé, svamp, gorgonzola och grönpeppar som värmer både kropp och själ. Lätt att laga och väldigt god att äta! Receptet hittar du på köket.se
Stefan Ekengren lagar en smakrik och krämig gryta med fläskfilé, svamp, gorgonzola och grönpeppar som värmer både kropp och själ. Lätt att laga och väldigt god att äta! Receptet hittar du på köket.se
Kantarellrisotto med dill och hasselnötter
Avsnitt 215
11 minTillgänglig 3+ månaderCatarina König lagar en klassisk risotto fylld med smak av skog och höst på bästa tänkbara sätt. När risotton blivit sådär perfekt krämig läggs den upp och toppas med smörstekta kantareller och rostade hasselnötter. Receptet hittar du på köket.se
Catarina König lagar en klassisk risotto fylld med smak av skog och höst på bästa tänkbara sätt. När risotton blivit sådär perfekt krämig läggs den upp och toppas med smörstekta kantareller och rostade hasselnötter. Receptet hittar du på köket.se
Plåt med rostad pumpa och purjolök
Avsnitt 214
5 minTillgänglig 3+ månaderSiri Barje lagar en enkel plåtmiddag med pumpa, purjolök och potatis som rostas i ugnen tillsammans med kikärter och pumpakärnor. Efter rostning toppas allt på plåten med brynt smör och generöst med riven gruyèreost. Receptet hittar du på köket.se
Siri Barje lagar en enkel plåtmiddag med pumpa, purjolök och potatis som rostas i ugnen tillsammans med kikärter och pumpakärnor. Efter rostning toppas allt på plåten med brynt smör och generöst med riven gruyèreost. Receptet hittar du på köket.se
Ragu bianco med svamp och rosmarin
Avsnitt 213
4 minTillgänglig 3+ månaderDante Zia lagar en krämig pastarätt som kombinerar nötfärs, champinjoner och rosmarin och som blir till en "vit" köttfärssås med vitt vin, kalvfond och parmesan. Receptet hittar du på köket.se
Dante Zia lagar en krämig pastarätt som kombinerar nötfärs, champinjoner och rosmarin och som blir till en "vit" köttfärssås med vitt vin, kalvfond och parmesan. Receptet hittar du på köket.se
Krämig kycklingsoppa med grönsaker
Avsnitt 212
4 minTillgänglig 3+ månaderFilip Poon lagar en värmande kycklingsoppa med rotfrukter där allt görs i en och samma kastrull. Vid servering toppar han soppan med färsk hackad persilja och bjuder med surdegsbröd. Receptet hittar du på köket.se
Filip Poon lagar en värmande kycklingsoppa med rotfrukter där allt görs i en och samma kastrull. Vid servering toppar han soppan med färsk hackad persilja och bjuder med surdegsbröd. Receptet hittar du på köket.se
Köttbullar med potatismos och gräddsås
Avsnitt 211
4 minTillgänglig 3+ månaderCatarina König bjuder här på sin bästa variant av en riktig svensk husmanklassiker – köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka. Receptet hittar du på köket.se
Catarina König bjuder här på sin bästa variant av en riktig svensk husmanklassiker – köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka. Receptet hittar du på köket.se
Melanzane alla parmigiana
Avsnitt 210
5 minTillgänglig 3+ månaderZeina Mourtada lagar en auberginegratäng, inspirerad av den italienska klassikern melanzane alla parmigiana. En smakrik rätt som kombinerar ugnsrostad aubergine, fyllig tomatsås och massor av smältande ost. Receptet hittar du på köket.se
Zeina Mourtada lagar en auberginegratäng, inspirerad av den italienska klassikern melanzane alla parmigiana. En smakrik rätt som kombinerar ugnsrostad aubergine, fyllig tomatsås och massor av smältande ost. Receptet hittar du på köket.se