Comtradicao
- Livsstil
- 2022
- Avsnitt 9
- Säsong 3
- 19 min
- 6+
- Säsong 3
- Avsnitt 9: Grekland
Den här gången landar Henrique i Grekland, och han börjar med den berömda fetaosten rostad i ugn. Efteråt lagar han en vegetarisk moussaka och avslutar med en läcker baklava.
Om serien: Den hyllade kocken Henrique Sá Pessoa omtolkar det traditionella portugisiska köket på en resa till den portugisiska gastronomins rötter och återvänder till gamla recept för att föra in traditionell komfortmat i den moderna eran.
- Medverkande
- Henrique Sá Pessoa
- Regissör
- Márcio Simões, Pedro Bravo
- Tillgängliga språk
- tyska, spanska, portugisiska
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Peru
Avsnitt 1
22 minTillgänglig 3+ månaderI det första avsnittet börjar resan i Peru. Henrique börjar med att laga en vacker tonfisk-causa. Sedan lagar han ris med pollo, eller som vi säger, "kyckling och ris." Han avslutar med den läckra bolo tres leches.
I det första avsnittet börjar resan i Peru. Henrique börjar med att laga en vacker tonfisk-causa. Sedan lagar han ris med pollo, eller som vi säger, "kyckling och ris." Han avslutar med den läckra bolo tres leches.
Brasilien
Avsnitt 2
22 minTillgänglig 3+ månaderHenrique landar i Brasilien idag för att sätta sin unika prägel på tre vanliga brasilianska recept: en feijoada brasileira, den berömda räkor bobó och en efterrätt som får en uppgradering.
Henrique landar i Brasilien idag för att sätta sin unika prägel på tre vanliga brasilianska recept: en feijoada brasileira, den berömda räkor bobó och en efterrätt som får en uppgradering.
Mexiko
Avsnitt 3
20 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet åker Henrique till Mexiko. Därför kan han inte låta bli att laga klassiska chiles en nogada. Sedan förbereder han några kycklingfajitas, och som avslutning gör han några mini-churros med en läcker chokladsås.
I det här avsnittet åker Henrique till Mexiko. Därför kan han inte låta bli att laga klassiska chiles en nogada. Sedan förbereder han några kycklingfajitas, och som avslutning gör han några mini-churros med en läcker chokladsås.
USA
Avsnitt 4
19 minTillgänglig 3+ månaderDen här gången hoppar vi av planet i USA. Medan den helamerikanska hamburgaren kanske är det första man tänker på, väljer Henrique några andra älskade rätter och en berömd efterrätt.
Den här gången hoppar vi av planet i USA. Medan den helamerikanska hamburgaren kanske är det första man tänker på, väljer Henrique några andra älskade rätter och en berömd efterrätt.
Spanien
Avsnitt 5
20 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet bestämmer vi oss för att köra eftersom resan är så kort. Det är faktiskt till Spanien, vårt grannland. Vi börjar med en torsk esqueixada följt av en paella à la Henrique Sá Pessoa, och som avslutning en saftig leche frita.
I det här avsnittet bestämmer vi oss för att köra eftersom resan är så kort. Det är faktiskt till Spanien, vårt grannland. Vi börjar med en torsk esqueixada följt av en paella à la Henrique Sá Pessoa, och som avslutning en saftig leche frita.
Frankrike
Avsnitt 6
20 minTillgänglig 3+ månaderHenrique börjar med att smälta samman franska och portugisiska rätter innan han går vidare till en fransk huvudrätt och efterrätt. Han kommer att laga en löksoppa i Azeitão-stil, en boeuf bourguignon och en chokladfondant.
Henrique börjar med att smälta samman franska och portugisiska rätter innan han går vidare till en fransk huvudrätt och efterrätt. Han kommer att laga en löksoppa i Azeitão-stil, en boeuf bourguignon och en chokladfondant.
Storbritannien
Avsnitt 7
21 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet landar Henrique i Storbritannien. Det första receptet är en fiskpaj, följt av en klassisk rätt, beef Wellington. Som avslutning gör han en läcker dessert: klibbig kolapudding.
I det här avsnittet landar Henrique i Storbritannien. Det första receptet är en fiskpaj, följt av en klassisk rätt, beef Wellington. Som avslutning gör han en läcker dessert: klibbig kolapudding.
Italien
Avsnitt 8
20 minTillgänglig 3+ månaderCiao! Vi är i Italien och vi börjar dagens avsnitt med en caprese à la Sá Pessoa med pestosås, förstås. Sedan har vi lite gnocchi med kastanj och alheira (en specifik typ av korv). Han avslutar med en friterad ricotta till efterrätt.
Ciao! Vi är i Italien och vi börjar dagens avsnitt med en caprese à la Sá Pessoa med pestosås, förstås. Sedan har vi lite gnocchi med kastanj och alheira (en specifik typ av korv). Han avslutar med en friterad ricotta till efterrätt.
Grekland
Avsnitt 9
19 minTillgänglig 3+ månaderDen här gången landar Henrique i Grekland, och han börjar med den berömda fetaosten rostad i ugn. Efteråt lagar han en vegetarisk moussaka och avslutar med en läcker baklava.
Den här gången landar Henrique i Grekland, och han börjar med den berömda fetaosten rostad i ugn. Efteråt lagar han en vegetarisk moussaka och avslutar med en läcker baklava.
Marocko
Avsnitt 10
19 minTillgänglig 3+ månaderIdag reser vi till Marocko och vi ska laga en komplett måltid. Till förrätt ska vi laga harirasoppa. Till huvudrätt har vi en marockansk kycklingtagine och till efterrätt en apelsin- och mandelkaka.
Idag reser vi till Marocko och vi ska laga en komplett måltid. Till förrätt ska vi laga harirasoppa. Till huvudrätt har vi en marockansk kycklingtagine och till efterrätt en apelsin- och mandelkaka.