
Jamie cooks Italy
- Matlagning
- 2018
- Avsnitt 6
- Säsong 1
- 45 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 6: Toscana: Traditionella rätter och nya favoriter
Vad gömmer Toscanas böljande landskap för mathemligheter? Följ med Jamie när han lär sig Nonnas hemliga recept på mustig biffgryta, gör en spaghetti bolognese för hela familjen och skapar en fantastisk judisk-italiensk rätt!
Om serien: Jamie Oliver beger sig till Italien för att hitta den bästa hemmakocken och upptäcka de där fantastiska italienska rätterna – som må se enkla ut men är fullkomligt himmelska.
- Medverkande
- Jamie Oliver
- Regissör
- Sarah Durdin Robertson
- Genrer
- Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Jamie utforskar Puglias pastaparadis
Avsnitt 2
45 minTillgänglig 3+ månaderVad gör Puglia till Italiens hetaste matdestination? Jamie möter pastans mästare – de lokala nonnorna – och lär sig deras familjerecept.
Vad gör Puglia till Italiens hetaste matdestination? Jamie möter pastans mästare – de lokala nonnorna – och lär sig deras familjerecept.
Napolis utsökta pizzor
Avsnitt 3
47 minTillgänglig 3+ månaderKan Neapel bjuda på något ännu godare än pizza? Jamie dyker ner i stadens dolda street food-skatter och avslöjar ett recept som sägs vara pizzans föregångare.
Kan Neapel bjuda på något ännu godare än pizza? Jamie dyker ner i stadens dolda street food-skatter och avslöjar ett recept som sägs vara pizzans föregångare.
Italiens gömda smaker i Basilicata
Avsnitt 4
46 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar Italien när tiden står still? Jamie reser till Basilicatas berg och möter en familj som lagar mat precis som för hundratals år sedan.
Hur smakar Italien när tiden står still? Jamie reser till Basilicatas berg och möter en familj som lagar mat precis som för hundratals år sedan.
Siciliansk matmagi med Jamie
Avsnitt 5
45 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli, söt-syrlig tonfisk och en skaldjursspaghetti som fångar Siciliens själ.
Hur smakar Sicilien? Följ med Jamie till Etna och Catania för att upptäcka oemotståndliga cannoli, söt-syrlig tonfisk och en skaldjursspaghetti som fångar Siciliens själ.
Toscana: Traditionella rätter och nya favoriter
Avsnitt 6
45 minTillgänglig 3+ månaderVad gömmer Toscanas böljande landskap för mathemligheter? Följ med Jamie när han lär sig Nonnas hemliga recept på mustig biffgryta, gör en spaghetti bolognese för hela familjen och skapar en fantastisk judisk-italiensk rätt!
Vad gömmer Toscanas böljande landskap för mathemligheter? Följ med Jamie när han lär sig Nonnas hemliga recept på mustig biffgryta, gör en spaghetti bolognese för hela familjen och skapar en fantastisk judisk-italiensk rätt!
Rome
Avsnitt 7
46 minTillgänglig 3+ månaderHur får man den perfekta gnocchin på bara några minuter? Upptäck Roms hemligheter och lär dig laga snabb och god italiensk mat som gnocchi och mintig ärt-tortellini!
Hur får man den perfekta gnocchin på bara några minuter? Upptäck Roms hemligheter och lär dig laga snabb och god italiensk mat som gnocchi och mintig ärt-tortellini!
Alpernas vintermat: Upptäck Piedmonts mysigaste rätter
Avsnitt 8
45 minTillgänglig 3+ månaderVad lagar man när vintern är som kallast i Alperna? Följ med Jamie på jakten efter den ultimata vinterkomfortmaten, från macaroni cheese till risotto och dumplings!
Vad lagar man när vintern är som kallast i Alperna? Följ med Jamie på jakten efter den ultimata vinterkomfortmaten, från macaroni cheese till risotto och dumplings!
Jamie på jakt efter Italiens dolda smaker
Avsnitt 1
1 timTillgänglig 3+ månaderKan Italiens bäst bevarade mathemligheter finnas på en avlägsen ö? Jamie beger sig till de magiska Eoliska öarna för att lära sig tidlösa recept – från en 93-årig kaprisbonde till en storfamiljs matriark – och skapar egna smakrika tolkningar av fylld bläckfisk och kyckling med aubergine.
Kan Italiens bäst bevarade mathemligheter finnas på en avlägsen ö? Jamie beger sig till de magiska Eoliska öarna för att lära sig tidlösa recept – från en 93-årig kaprisbonde till en storfamiljs matriark – och skapar egna smakrika tolkningar av fylld bläckfisk och kyckling med aubergine.