Gino´s Italy : Like mamma used to make
- Matlagning
- 2022
- Avsnitt 4
- Säsong 1
- 30 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 4: Emilia Romagna
I dagens avsnitt sätter sig Gino bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
Om serien: Kocken Gino D'Acampo reser genom norra och södra Italien och hyllar de kvinnor som har matat hans landsmän genom århundradena.
Torre Del Greco
Avsnitt 1
30 minTillgänglig 3+ månaderGino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga.
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga.
Procida
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderProcida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor.
Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor.
Toscana
Avsnitt 3
30 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.
I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.
Emilia Romagna
Avsnitt 4
30 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt sätter sig Gino bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
I dagens avsnitt sätter sig Gino bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger.
Toscana
Avsnitt 5
30 minTillgänglig 3+ månaderGino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner. Han besöker även en vingård och i slutet av avsnittet lagar han en kyckling Scallopini med kapris tillsammans med ett gott dessertvin.
Gino är tillbaka i Toscana och besöker en vete gård där han lär sig om Toscanas mattraditioner. Han besöker även en vingård och i slutet av avsnittet lagar han en kyckling Scallopini med kapris tillsammans med ett gott dessertvin.
Torre Del Greco
Avsnitt 6
30 minTillgänglig 3+ månaderI säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. Förvänta er tårar och skratt i denna känslosamma återträff!
I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. Förvänta er tårar och skratt i denna känslosamma återträff!