
For the Love of Bread
- Matlagning
- 2024
- Avsnitt 2
- Säsong 1
- 30 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 2: Valletta, Malta
Samtidigt som Andrew njuter av solen på Malta får han även lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.
Om serien: Upptäck alla fantastiska bagerier över hela världen med bagaren Andrew Connole, grundare av Sonoma Bread.
- Medverkande
- Andrew Connole
- Tillgängliga språk
- engelska
- Genrer
- Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
San Francisco, California
Avsnitt 8
23 minTillgänglig 3+ månaderPetaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg". Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg". Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
Vienna, Österrike
Avsnitt 1611930
23 minTillgänglig 3+ månaderWien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.
Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.
Köpenhamn, Danmark
Avsnitt 1622010
23 minTillgänglig 3+ månaderKöpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.
Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.
Paris, Frankrike
Avsnitt 1699830
23 minTillgänglig 3+ månaderFör parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionellt fransk bakning.
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionellt fransk bakning.
London, England
Avsnitt 1706970
23 minTillgänglig 3+ månaderLondons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Aten, Grekland
Avsnitt 1
30 minTillgänglig 3+ månaderEn av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv.
En av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv.
Valletta, Malta
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderSamtidigt som Andrew njuter av solen på Malta får han även lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.
Samtidigt som Andrew njuter av solen på Malta får han även lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.
Berlin, Tyskland
Avsnitt 3
30 minTillgänglig 3+ månaderBerlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.
Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.