
For the Love of Bread
- Matlagning
- 2024
- Avsnitt 4
- Säsong 1
- 35 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 4: Paris, Frankrike
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionellt fransk bakning.
Om serien: Upptäck alla fantastiska bagerier över hela världen med bagaren Andrew Connole, grundare av Sonoma Bread.
- Medverkande
- Andrew Connole
- Genrer
- Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig till 31 januari 2026
Aten, Grekland
Avsnitt 1
23 minTillgänglig till 31 januari 2026En av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv.
En av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv.
Valletta, Malta
Avsnitt 2
23 minTillgänglig till 31 januari 2026Samtidigt som Andrew njuter av solen på Malta får han även lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.
Samtidigt som Andrew njuter av solen på Malta får han även lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci.
Berlin, Tyskland
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.
Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.
Paris, Frankrike
Avsnitt 4
35 minTillgänglig till 31 januari 2026För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionellt fransk bakning.
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionellt fransk bakning.
London, England
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Vienna, Österrike
Avsnitt 6
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.
Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.
Köpenhamn, Danmark
Avsnitt 7
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.
Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. Andrew tar en rundtur i staden och får förstahandserfarenhet av passionen och engagemanget bakom dess bröd och kaffe.
San Francisco, Kalifornien
Avsnitt 8
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg". Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
Petaluma i Sonoma County är känt som "San Francisco's brödkorg". Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.