
Pati's Mexican Table
- Matlagning
- Säsong 11
- 8.3
Om serien: Kocken Pati Jinich lagar mexikansk mat på det sätt som den traditionellt tillreds i de mexikanska hemmen.
- Genrer
- Matlagning
Kommande avsnitt
Säsong 13, Avsnitt 7
Tradition möter innovation
Avsnitt 2
30 minTillgänglig till torsdag 18 december 15:00Pati besöker en restaurang där den klassiska kreolska grytan har blivit en lokal sensation.
Pati besöker en restaurang där den klassiska kreolska grytan har blivit en lokal sensation.
Rivalitet på planen och i köket
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till torsdag 25 decemberDe två rivaliserande fotbollslagen Los Tigres och Los Rayados kämpar om vem som gör den bästa maten.
De två rivaliserande fotbollslagen Los Tigres och Los Rayados kämpar om vem som gör den bästa maten.
Berömda smaker från Monterrey
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till 1 januari 2026Irving Quiroz lär Pati att baka de traditionella bakverken campechanas i sin verkstad i Monterrey.
Irving Quiroz lär Pati att baka de traditionella bakverken campechanas i sin verkstad i Monterrey.
Tillsammans för traditionen
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till 8 januari 2026Hur smakar traditionen när hela byn är med och skapar den? I detta avsnitt får Pati besöka Garza-familjens vingård, där hela byn samlas för att göra det mexikanska sockret Piloncillo på traditionellt vis – en mödosam men festlig upplevelse.
Hur smakar traditionen när hela byn är med och skapar den? I detta avsnitt får Pati besöka Garza-familjens vingård, där hela byn samlas för att göra det mexikanska sockret Piloncillo på traditionellt vis – en mödosam men festlig upplevelse.
Kulinarisk innovation i Monterrey
Avsnitt 6
30 minTillgänglig till 14 januari 2026Hur kan en urban farm förändra matlandskapet i Monterrey? Följ med när Pati besöker en urban farm som löser problem med lokala råvaror genom att odla näringsrik mat till befolkningen i svåra förhållanden.
Hur kan en urban farm förändra matlandskapet i Monterrey? Följ med när Pati besöker en urban farm som löser problem med lokala råvaror genom att odla näringsrik mat till befolkningen i svåra förhållanden.