
Pati's Mexican Table
- Matlagning
- 3 säsonger
- 18 avsnitt
- 0+
- 8.2
Kocken Pati Jinich lagar mexikansk mat på det sätt som den traditionellt tillreds i de mexikanska hemmen.
- Genrer
- Matlagning
Kommande avsnitt
Säsong 13, Avsnitt 4
Berömda smaker från Monterrey
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till söndag 21 september 15:30Irving Quiroz lär Pati att baka de traditionella bakverken campechanas i sin verkstad i Monterrey.
Irving Quiroz lär Pati att baka de traditionella bakverken campechanas i sin verkstad i Monterrey.
Tillsammans för traditionen
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till söndag 28 septemberHur smakar traditionen när hela byn är med och skapar den? I detta avsnitt får Pati besöka Garza-familjens vingård, där hela byn samlas för att göra det mexikanska sockret Piloncillo på traditionellt vis – en mödosam men festlig upplevelse.
Hur smakar traditionen när hela byn är med och skapar den? I detta avsnitt får Pati besöka Garza-familjens vingård, där hela byn samlas för att göra det mexikanska sockret Piloncillo på traditionellt vis – en mödosam men festlig upplevelse.
Kulinarisk innovation i Monterrey
Avsnitt 6
30 minTillgänglig till söndag 5 oktoberHur kan en urban farm förändra matlandskapet i Monterrey? Följ med när Pati besöker en urban farm som löser problem med lokala råvaror genom att odla näringsrik mat till befolkningen i svåra förhållanden.
Hur kan en urban farm förändra matlandskapet i Monterrey? Följ med när Pati besöker en urban farm som löser problem med lokala råvaror genom att odla näringsrik mat till befolkningen i svåra förhållanden.
Baren som plats för gemenskap
Avsnitt 7
30 minTillgänglig till söndag 12 oktoberVi följer Pati och författaren David Canales på en resa till två helt olika barer i Monterrey.
Vi följer Pati och författaren David Canales på en resa till två helt olika barer i Monterrey.
BBQ från Mexiko: Smaken som utmanar Texas!
Avsnitt 8
30 minTillgänglig till söndag 19 oktoberPati träffar Luis Rivas, en mexikansk BBQ-kock som nyligen kom trea i Houston Rodeo BBQ-tävlingen.
Pati träffar Luis Rivas, en mexikansk BBQ-kock som nyligen kom trea i Houston Rodeo BBQ-tävlingen.