O da Joana
- Livsstil
- 2021
- Säsong 1
- 6+
I det här programmet ska Joana laga recept som baseras på hennes bok. Det är enkla men läckra recept för familj och vänner. Mottot är "återanvändning".
Om serien: I det här programmet ska Joana laga recept som baseras på hennes bok. Det är enkla men läckra recept för familj och vänner. Mottot är "återanvändning".
- Medverkande
- Joana Barrios
- Regissör
- Pedro Bravo
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
When a butterfly flaps its wings in Tokyo
Avsnitt 1
27 minTillgänglig 3+ månaderI premiäravsnittet av O DA JOANA föreslår vi en måltid planerad runt desserten. Vi ska laga mormor Maria Joanas äggpaj, sedan en ugnsstekt kyckling, och spara lite plats för en härlig frukttårta som avslutning.
I premiäravsnittet av O DA JOANA föreslår vi en måltid planerad runt desserten. Vi ska laga mormor Maria Joanas äggpaj, sedan en ugnsstekt kyckling, och spara lite plats för en härlig frukttårta som avslutning.
Let's go to the bistro
Avsnitt 2
23 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet gör Joana en komplett bistromeny! Vi börjar med en laxtoast, sedan risotto med lime och räkor, en fest för ögat, dessutom arrancini, allt sådant som serveras i Joanas bistro.
I det här avsnittet gör Joana en komplett bistromeny! Vi börjar med en laxtoast, sedan risotto med lime och räkor, en fest för ögat, dessutom arrancini, allt sådant som serveras i Joanas bistro.
Look, it's not too heavy!
Avsnitt 3
23 minTillgänglig 3+ månader”Titta, det är inte för mastigt” har blivit en vanlig fras på portugisiska restauranger. Nu försöker Joana hålla sitt ord med sin feijoana, följt av en Monte Alentejano-paj och en klassisk molotof.
”Titta, det är inte för mastigt” har blivit en vanlig fras på portugisiska restauranger. Nu försöker Joana hålla sitt ord med sin feijoana, följt av en Monte Alentejano-paj och en klassisk molotof.
To rock the trip to the square!
Avsnitt 4
22 minTillgänglig 3+ månaderIdag ska vi laga några underbara recept som, i kombination med en trevlig tur till torget, resulterar i perfektion.
Idag ska vi laga några underbara recept som, i kombination med en trevlig tur till torget, resulterar i perfektion.
Stove-action!
Avsnitt 5
23 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet fokuserar Joana på spisen för att tillaga en läcker meny. Vi lagar söta fläskkotletter med arabiskt ris, sedan hemlagad köttgryta med spaghetti, och vi avslutar med en plommonpaj.
I det här avsnittet fokuserar Joana på spisen för att tillaga en läcker meny. Vi lagar söta fläskkotletter med arabiskt ris, sedan hemlagad köttgryta med spaghetti, och vi avslutar med en plommonpaj.
Let's shine!
Avsnitt 6
22 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet vill vi erbjuda det bästa till gästerna. Till förrätt gör vi nötbröd med dadlar och Serpa-ost, sedan en imponerande (men lättlagad) torsksufflé och till efterrätt hallontarteletter.
I det här avsnittet vill vi erbjuda det bästa till gästerna. Till förrätt gör vi nötbröd med dadlar och Serpa-ost, sedan en imponerande (men lättlagad) torsksufflé och till efterrätt hallontarteletter.
Long live the 80s!
Avsnitt 7
24 minTillgänglig 3+ månaderI en anda av nostalgi och framsteg, låt oss återuppleva 80-talet! Det här avsnittet blir en nostalgitripp när vi gör en paj med saltad lax och färskost,några fina bläckfiskar fyllda med potatismos och en vansinnigt god tårta som avslutning!
I en anda av nostalgi och framsteg, låt oss återuppleva 80-talet! Det här avsnittet blir en nostalgitripp när vi gör en paj med saltad lax och färskost,några fina bläckfiskar fyllda med potatismos och en vansinnigt god tårta som avslutning!
My dream meal!
Avsnitt 8
23 minTillgänglig 3+ månaderMan älskar att laga mat för andra, men också att skämma bort sig själv med sina favoriter. Med tanke på det gör Joana en räkbruschetta med vitlök och ingefära, följt av ugnsstekt lamm och sauterad rosettkål.
Man älskar att laga mat för andra, men också att skämma bort sig själv med sina favoriter. Med tanke på det gör Joana en räkbruschetta med vitlök och ingefära, följt av ugnsstekt lamm och sauterad rosettkål.
What to do with so much cod?
Avsnitt 9
23 minTillgänglig 3+ månaderRunt februari lagras mycket torsk i frysen och vi är fortfarande sugna på det. I det här avsnittet gör vi torskpastejer med ris och röda bönor, en torskgratäng i ugnen och klassikern torsk à la Brás, men med en twist: Sötpotatis.
Runt februari lagras mycket torsk i frysen och vi är fortfarande sugna på det. I det här avsnittet gör vi torskpastejer med ris och röda bönor, en torskgratäng i ugnen och klassikern torsk à la Brás, men med en twist: Sötpotatis.
Trips in my kitchen!
Avsnitt 10
22 minTillgänglig 3+ månaderIbland kan man inte resa med flyg, till exempel 2020, men maten kan ta oss långt. Och Italien är så vackert! Vi ska laga köttfyllda ravioli med färsk pasta.
Ibland kan man inte resa med flyg, till exempel 2020, men maten kan ta oss långt. Och Italien är så vackert! Vi ska laga köttfyllda ravioli med färsk pasta.