
Jennie lagar asiatiskt
- Matlagning
- 2025
- Avsnitt 1
- Säsong 1
- 20 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 1: Fräscha Vietnamesiska vårrullar med Nouc Cham sås
Jennie dyker ner i Vietnams fräscha och smakrika matvärld. Hon visar hur man gör perfekta vietnamesiska vårrullar fyllda med krispiga grönsaker, färska örter och saftig protein.
Om serien: Jennie Walldén, även kallad Sveriges drottning av asiatisk mat, lagar koreanska, kinesiska, thailändska och japanska rätter.
- Medverkande
- Jennie Walldén
- Regissör
- Anders Eklund
- Tillgängliga språk
- originalspråk, engelska
- Genrer
- Matlagning
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Fräscha Vietnamesiska vårrullar med Nouc Cham sås
Avsnitt 1
20 minTillgänglig 3+ månaderJennie dyker ner i Vietnams fräscha och smakrika matvärld. Hon visar hur man gör perfekta vietnamesiska vårrullar fyllda med krispiga grönsaker, färska örter och saftig protein.
Jennie dyker ner i Vietnams fräscha och smakrika matvärld. Hon visar hur man gör perfekta vietnamesiska vårrullar fyllda med krispiga grönsaker, färska örter och saftig protein.
Koreansk Bibimbap med Bulgogisås och Gochujang
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderJennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker, krispig kimchi och en perfekt stekt äggula.
Jennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker, krispig kimchi och en perfekt stekt äggula.
Thailändsk Pad Thai med grön twist
Avsnitt 3
20 minTillgänglig 3+ månaderJennie lagar en klassisk thailändsk Pad Thai med en grön twist. Med fokus på krispiga grönsaker och perfekt wokade risnudlar visar hon hur man skapar den ikoniska balansen mellan sött, syrligt och salt.
Jennie lagar en klassisk thailändsk Pad Thai med en grön twist. Med fokus på krispiga grönsaker och perfekt wokade risnudlar visar hon hur man skapar den ikoniska balansen mellan sött, syrligt och salt.
Kung Pao Chicken från Sichuan
Avsnitt 4
30 minTillgänglig 3+ månaderI detta avsnitt tar Jennie oss till Kinas Sichuan-provins för att laga den ikoniska rätten Kung Pao Chicken. Jennie delar sina bästa tips för att använda sichuanpeppar och chili för att skapa den klassiska pirrande känslan som rätten är känd för.
I detta avsnitt tar Jennie oss till Kinas Sichuan-provins för att laga den ikoniska rätten Kung Pao Chicken. Jennie delar sina bästa tips för att använda sichuanpeppar och chili för att skapa den klassiska pirrande känslan som rätten är känd för.
Japansk Teriyakilax med Wafusallad
Avsnitt 5
30 minTillgänglig 3+ månaderJennie dyker ner i den japanska matens elegans och enkelhet. Hon tillagar saftig teriyakilax serverad med fluffigt ris och en fräsch sallad med wafudressing – en lätt, syrlig och smakrik japansk vinägrett.
Jennie dyker ner i den japanska matens elegans och enkelhet. Hon tillagar saftig teriyakilax serverad med fluffigt ris och en fräsch sallad med wafudressing – en lätt, syrlig och smakrik japansk vinägrett.
Hainanese Chicken Rice från Singapore
Avsnitt 6
16 minTillgänglig 3+ månaderI detta avsnitt tar Jennie oss till Singapores pulserande gatukök för att laga en av landets mest älskade rätter – Hainanese Chicken Rice.
I detta avsnitt tar Jennie oss till Singapores pulserande gatukök för att laga en av landets mest älskade rätter – Hainanese Chicken Rice.