Snel met Miljuschka: Kerst
- Reality-TV
- 2022
- Avsnitt 5
- Säsong 1
- 25 min
- 9+
- Säsong 1
- Avsnitt 5: Episode 5
Till förrätt lagar Miljuschka en knaprig och fin filodegspirog med skogschampinjoner. Och eftersom cheesecake är ett måste på julbordet bakar Miljuschka en ingefära- och apelsincheesecaketårta.
Om serien: I 'Snel met Miljuschka - Christmas' hjälper Miljuschka er att laga de mest utsökta festrätterna.
- Medverkande
- Miljuschka Witzenhausen
- Regissör
- Philip van Ierschot
- Tillgängliga språk
- nederländska
- Genrer
- Reality-TV, Livsstil
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Episode 1
Avsnitt 1
25 minTillgänglig 3+ månaderIdag visar Miljuschka vad hon går för med en jultrifle gjord på glögg, päron och en apelsinblomskräm. Hon lagar även en vegetarisk hasselbacksselleri till huvudrätt med paprikasmör och parmesan.
Idag visar Miljuschka vad hon går för med en jultrifle gjord på glögg, päron och en apelsinblomskräm. Hon lagar även en vegetarisk hasselbacksselleri till huvudrätt med paprikasmör och parmesan.
Episode 2
Avsnitt 2
24 minTillgänglig 3+ månaderIdag lagar Miljuschka två enkla rätter, men på ett lite annorlunda vis. Till förrätt gör hon en räkcocktail med toast och till huvudrätt en porchetta med pistage och fänkålsfrön.
Idag lagar Miljuschka två enkla rätter, men på ett lite annorlunda vis. Till förrätt gör hon en räkcocktail med toast och till huvudrätt en porchetta med pistage och fänkålsfrön.
Episode 3
Avsnitt 3
25 minTillgänglig 3+ månaderIdag ställer Miljuschka fram en god salladskrans på bordet, gjord på mindre än en kvart. Hon lagar även lammkrona med potatis boulangère till huvudrätt.
Idag ställer Miljuschka fram en god salladskrans på bordet, gjord på mindre än en kvart. Hon lagar även lammkrona med potatis boulangère till huvudrätt.
Episode 4
Avsnitt 4
25 minTillgänglig 3+ månaderIdag lagar Miljuschka en upp-och-ner-nötstek med karamelliserad butternutpumpa, en paj med alla möjliga smakrika grönsaker som man tryggt kan ställa på bordet som ett riktigt proffs. Och till efterrätt - bägare med cremé caramel med kardemumma.
Idag lagar Miljuschka en upp-och-ner-nötstek med karamelliserad butternutpumpa, en paj med alla möjliga smakrika grönsaker som man tryggt kan ställa på bordet som ett riktigt proffs. Och till efterrätt - bägare med cremé caramel med kardemumma.
Episode 5
Avsnitt 5
25 minTillgänglig 3+ månaderTill förrätt lagar Miljuschka en knaprig och fin filodegspirog med skogschampinjoner. Och eftersom cheesecake är ett måste på julbordet bakar Miljuschka en ingefära- och apelsincheesecaketårta.
Till förrätt lagar Miljuschka en knaprig och fin filodegspirog med skogschampinjoner. Och eftersom cheesecake är ett måste på julbordet bakar Miljuschka en ingefära- och apelsincheesecaketårta.
Episode 6
Avsnitt 6
23 minTillgänglig 3+ månaderMiljuschka lagar en supergod julpasta med citron och karamelliserad brysselkål, och en crêpeskaka med chaismak till efterrätt.
Miljuschka lagar en supergod julpasta med citron och karamelliserad brysselkål, och en crêpeskaka med chaismak till efterrätt.
Episode 7
Avsnitt 7
25 minTillgänglig 3+ månaderIdag gör Miljuschka en smarrig rödkålsterrine med getost till förrätt som passar utmärkt till en charkbricka. Till huvudrätt lagar hon ugnsrostad kyckling med kanel, apelsin och rosmarin.
Idag gör Miljuschka en smarrig rödkålsterrine med getost till förrätt som passar utmärkt till en charkbricka. Till huvudrätt lagar hon ugnsrostad kyckling med kanel, apelsin och rosmarin.
Episode 8
Avsnitt 8
24 minTillgänglig 3+ månaderPumpasoppa är alltid gott på vintern, så till jul gör Miljuschka en speciell sådan. Hon gör gurkmeja- och pumpasoppa med kokosmjölkskum och krispig salvia, och till huvudrätt gör hon gravad lax med rödbeta, gin och korianderfrön.
Pumpasoppa är alltid gott på vintern, så till jul gör Miljuschka en speciell sådan. Hon gör gurkmeja- och pumpasoppa med kokosmjölkskum och krispig salvia, och till huvudrätt gör hon gravad lax med rödbeta, gin och korianderfrön.
Episode 9
Avsnitt 9
24 minTillgänglig 3+ månaderIdag lagar Miljuschka ett havsabborsknyte med keffirlimeblad och kokos till alla fiskälskare, och till efterrätt ställer hon en snöboll på bordet. Inte en riktig såklart, utan en kokosglasssnöbollsbomb.
Idag lagar Miljuschka ett havsabborsknyte med keffirlimeblad och kokos till alla fiskälskare, och till efterrätt ställer hon en snöboll på bordet. Inte en riktig såklart, utan en kokosglasssnöbollsbomb.
Episode 10
Avsnitt 10
25 minTillgänglig 3+ månaderKalkon är en klassiker på julbordet, så Miljuschka gör en enkel variant med potatis, timjan, rosmarin, palsternacka och portvin. Till efterrätt gör hon en marängsviss med clementiner, granatäpple och cointreau.
Kalkon är en klassiker på julbordet, så Miljuschka gör en enkel variant med potatis, timjan, rosmarin, palsternacka och portvin. Till efterrätt gör hon en marängsviss med clementiner, granatäpple och cointreau.