
Guillaume's Plat Du Tour
- Matlagning
- Avsnitt 5
- Säsong 1
- 30 min
- Säsong 1
- Avsnitt 5: Italien och centrala Frankrike
Guillaume Brahimi utforskar Florens och Bologna, två städer rika på italiensk matkultur. Han lagar klassiker som bistecca och skapar den ultimata italienska mackan tillsammans med en fjärde generationens charkuterist.
- Genrer
- Matlagning
- Tillgänglig
- Tillgänglig till onsdag 3 december
Kommande avsnitt
Säsong 1, Avsnitt 6
Italien och centrala Frankrike
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till onsdag 3 decemberGuillaume Brahimi utforskar Florens och Bologna, två städer rika på italiensk matkultur. Han lagar klassiker som bistecca och skapar den ultimata italienska mackan tillsammans med en fjärde generationens charkuterist.
Guillaume Brahimi utforskar Florens och Bologna, två städer rika på italiensk matkultur. Han lagar klassiker som bistecca och skapar den ultimata italienska mackan tillsammans med en fjärde generationens charkuterist.
Sydvästra Frankrike
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till onsdag 26 novemberGuillaume Brahimi upptäcker sydvästra Frankrike och det färgstarka baskiska köket. Han lagar pintxos i Bilbao, lär sig Michelin-hemligheter i San Sebastián och besöker Tarbes för att prova handplockade vita bönor.
Guillaume Brahimi upptäcker sydvästra Frankrike och det färgstarka baskiska köket. Han lagar pintxos i Bilbao, lär sig Michelin-hemligheter i San Sebastián och besöker Tarbes för att prova handplockade vita bönor.
Östra Frankrike
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till onsdag 19 novemberGuillaume Brahimi utforskar Auvergne-Rhône-Alpes och lagar rätter som speglar regionens rika matkultur. Han lagar Coq au Vin på nyskördad Beaujolais, färsk forell från Auvergne och en lyxig variant av den rustika rätten La Truffade.
Guillaume Brahimi utforskar Auvergne-Rhône-Alpes och lagar rätter som speglar regionens rika matkultur. Han lagar Coq au Vin på nyskördad Beaujolais, färsk forell från Auvergne och en lyxig variant av den rustika rätten La Truffade.
Södra Frankrike
Avsnitt 2
30 minTillgänglig till onsdag 12 november 12:30Guillaume Brahimi utforskar södra Frankrikes berg och dess kulinariska skatter. Han provar blåmögelost i Roquefort, besöker Laguiole som är en känd knivfabrik och bakar en traditionell blåbärstårta från Pyrenéerna.
Guillaume Brahimi utforskar södra Frankrikes berg och dess kulinariska skatter. Han provar blåmögelost i Roquefort, besöker Laguiole som är en känd knivfabrik och bakar en traditionell blåbärstårta från Pyrenéerna.
Östra Frankrike
Avsnitt 1
31 minTillgänglig till idag 12:30Guillaume Brahimi lagar rätter inspirerade av östra Frankrikes kullar och berg. Han bjuder på klassiker som Carbonade à la flamande, raclette och en söt kastanjedessert från Mont Blanc.
Guillaume Brahimi lagar rätter inspirerade av östra Frankrikes kullar och berg. Han bjuder på klassiker som Carbonade à la flamande, raclette och en söt kastanjedessert från Mont Blanc.