Doces do Ofício
- Livsstil
- 2019
- Säsong 2
- 6+
I "Doces do Ofício" presenterar Francisco Moreira det bästa bakverken och slår hål på myten att det är svårt att göra olika desserter. Varje avsnitt har ett tema.
Om serien: I "Doces do Ofício" presenterar Francisco Moreira det bästa bakverken och slår hål på myten att det är svårt att göra olika desserter. Varje avsnitt har ett tema.
- Medverkande
- Francisco Moreira
- Regissör
- João Gandarez
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
Cookies
Avsnitt 1
19 minTillgänglig 3+ månaderVem älskar inte en god kaka och de bästa är alltid hemmagjorda. Vi ska visa er tre recept och några knep för att göra dem oemotståndliga. Amerikanska kakor, elastiska och fuktiga, behöver höga temperaturer.
Vem älskar inte en god kaka och de bästa är alltid hemmagjorda. Vi ska visa er tre recept och några knep för att göra dem oemotståndliga. Amerikanska kakor, elastiska och fuktiga, behöver höga temperaturer.
Natural Food Coloring
Avsnitt 2
22 minTillgänglig 3+ månaderMatfärgning används ofta i bakverk. Francisco föredrar de naturliga som har sin unika smak. Med matchate chokladbollar, fuktiga och söta. Med gurkmeja, en slät apelsinkräm, samt rostade nektariner med muskat.
Matfärgning används ofta i bakverk. Francisco föredrar de naturliga som har sin unika smak. Med matchate chokladbollar, fuktiga och söta. Med gurkmeja, en slät apelsinkräm, samt rostade nektariner med muskat.
Quick Desserts
Avsnitt 3
24 minTillgänglig 3+ månaderNär Francisco inte har tid med långa desserter använder han snabba recept. Matchatepaj med kokosgrädde. En mandelpaj med citron och blåbär.
När Francisco inte har tid med långa desserter använder han snabba recept. Matchatepaj med kokosgrädde. En mandelpaj med citron och blåbär.
Crepes
Avsnitt 4
25 minTillgänglig 3+ månaderFrancisco älskar crepes, mest för att de är mångsidiga. Först en klassisk crepe suzette, flamberad med apelsinsirap och likör. Sedan förvandlar han en crepedeg till jordnöt- och jordgubbs fangipane.
Francisco älskar crepes, mest för att de är mångsidiga. Först en klassisk crepe suzette, flamberad med apelsinsirap och likör. Sedan förvandlar han en crepedeg till jordnöt- och jordgubbs fangipane.
Jelly
Avsnitt 5
26 minTillgänglig 3+ månaderOm du tror att gelatin bara är en blandning av pulver och vatten... Se vad Francisco gör med den. En vattenmelongelé med citronganache och mandelcrunch. Sedan en chokladgelé, kakaokaka och hallongelé, allt i en cannelloni.
Om du tror att gelatin bara är en blandning av pulver och vatten... Se vad Francisco gör med den. En vattenmelongelé med citronganache och mandelcrunch. Sedan en chokladgelé, kakaokaka och hallongelé, allt i en cannelloni.
Fillings
Avsnitt 6
27 minTillgänglig 3+ månaderEn bra fyllning kan förvandla en vanlig efterrätt. Francisco ger oss tre exempel. De traditionella gyllene skivorna fyllda med vaniljkräm. Krispig på utsidan och krämig på insidan! En mjölkchokladmousse fylld med exotisk gelé och kaffe...
En bra fyllning kan förvandla en vanlig efterrätt. Francisco ger oss tre exempel. De traditionella gyllene skivorna fyllda med vaniljkräm. Krispig på utsidan och krämig på insidan! En mjölkchokladmousse fylld med exotisk gelé och kaffe...
Teas
Avsnitt 7
26 minTillgänglig 3+ månaderFrancisco gillar doften av te då det hjälper till med smaken. Den är diskret, men den finns där. Aprikospaj med vispgrädde, lätt smaksatt med kamille. En krispig smulpaj med persikor kokta i verbenasirap.
Francisco gillar doften av te då det hjälper till med smaken. Den är diskret, men den finns där. Aprikospaj med vispgrädde, lätt smaksatt med kamille. En krispig smulpaj med persikor kokta i verbenasirap.
Whole Grains
Avsnitt 8
23 minTillgänglig 3+ månaderFullkorn har en intensiv smak, därför gillar Francisco att använda dem i desserter. Prova fullkornkuber, sötade med sultanas och smält choklad. Pröva de tillfredsställande, krispiga müslistängerna, perfekt för ett mellanmål.
Fullkorn har en intensiv smak, därför gillar Francisco att använda dem i desserter. Prova fullkornkuber, sötade med sultanas och smält choklad. Pröva de tillfredsställande, krispiga müslistängerna, perfekt för ett mellanmål.
Caramel
Avsnitt 9
25 minTillgänglig 3+ månaderFruktad av vissa, nödvändig för andra, och önskad av alla. Idag ska Francisco göra tre karameller. En som påminner om barndomen, godisformad, med en elastisk och mjuk konsistens. En i smoothie-smak, i vispgrädde med en läcker johannesbrödkaka.
Fruktad av vissa, nödvändig för andra, och önskad av alla. Idag ska Francisco göra tre karameller. En som påminner om barndomen, godisformad, med en elastisk och mjuk konsistens. En i smoothie-smak, i vispgrädde med en läcker johannesbrödkaka.
Spices
Avsnitt 10
23 minTillgänglig 3+ månaderFrancisco använder flera kryddor i sitt bakverk, men du måste veta vilka du ska använda och hur mycket. Bli inspirerad av chokladkrämen, smaksatt med rostad kardemumma. Den traditionella äppel- och kanelkakan, men med bitar av frukt.
Francisco använder flera kryddor i sitt bakverk, men du måste veta vilka du ska använda och hur mycket. Bli inspirerad av chokladkrämen, smaksatt med rostad kardemumma. Den traditionella äppel- och kanelkakan, men med bitar av frukt.