
Food Factory USA
- Dokumentär
- Avsnitt 4
- Säsong 1
- 30 min
- Säsong 1
- Avsnitt 4: Fishy Nutty Soda
I detta avsnitt av Food Factory USA: I Portsmouth i New Hampshire förvandlar Highliner berg av torsk till 300 miljoner färdiga filéer årligen; träffa Peanut Chews, det nötfyllda majsgodiset från Philadelphia som funnits i evigheter; och New Englands Moxie-läsk är så god att den genererat ett eget adjektiv.
Om serien: Food Factory är en fängslande titt bakom kulisserna på de märkliga men fantastiska processer som framställer allas favoritmat.
- Medverkande
- Jon Hein
- Genrer
- Dokumentär, Matlagning
- Tillgänglig
- Tillgänglig till tisdag 7 oktober
Kommande avsnitt
Säsong 1, Avsnitt 7
Candy Wafers and Meat Pies
Avsnitt 1
30 minTillgänglig till tisdag 30 septemberI detta avsnitt av Food Factory USA: Vi återförenas med tillverkarna av Necco Candy Wafers, som funnits sedan 1847; varje dag tillverkar engelska Pork Pie Company tusentals steak and ale-pajer; och GinsengUp kombinerar uppfriskande soda med en uråldrig rot som ofta kallats ”kungen”.
I detta avsnitt av Food Factory USA: Vi återförenas med tillverkarna av Necco Candy Wafers, som funnits sedan 1847; varje dag tillverkar engelska Pork Pie Company tusentals steak and ale-pajer; och GinsengUp kombinerar uppfriskande soda med en uråldrig rot som ofta kallats ”kungen”.
Chocolate Syrup, Tortillas and Mac and Cheese
Avsnitt 2
30 minTillgänglig till tisdag 30 septemberSe hur chokladsirap, tortillas och macaroni cheese produceras - från råvara till slutprodukt.
Se hur chokladsirap, tortillas och macaroni cheese produceras - från råvara till slutprodukt.
Minty Cheesy Taffy
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till tisdag 7 oktoberSe hur gelébjörnar, saltvattenkola och triple-crème getost produceras från råvara till slutprodukt.
Se hur gelébjörnar, saltvattenkola och triple-crème getost produceras från råvara till slutprodukt.
Fishy Nutty Soda
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till tisdag 7 oktoberI detta avsnitt av Food Factory USA: I Portsmouth i New Hampshire förvandlar Highliner berg av torsk till 300 miljoner färdiga filéer årligen; träffa Peanut Chews, det nötfyllda majsgodiset från Philadelphia som funnits i evigheter; och New Englands Moxie-läsk är så god att den genererat ett eget adjektiv.
I detta avsnitt av Food Factory USA: I Portsmouth i New Hampshire förvandlar Highliner berg av torsk till 300 miljoner färdiga filéer årligen; träffa Peanut Chews, det nötfyllda majsgodiset från Philadelphia som funnits i evigheter; och New Englands Moxie-läsk är så god att den genererat ett eget adjektiv.
Cannoli and Cheese Balls
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till tisdag 14 oktoberI detta avsnitt av Food Factory USA: Vi besöker Cheez Doodles-imperiet där 44 000 ostbollar framställs och besprutas med flytande ost i minuten; med sin dagliga produktion på 100 000 krispiga skal är Golden Cannoli världens största producent av denna italienska delikatess; och öl är den magiska ingrediensen i varje droppe Yengling Barbecue-sås.
I detta avsnitt av Food Factory USA: Vi besöker Cheez Doodles-imperiet där 44 000 ostbollar framställs och besprutas med flytande ost i minuten; med sin dagliga produktion på 100 000 krispiga skal är Golden Cannoli världens största producent av denna italienska delikatess; och öl är den magiska ingrediensen i varje droppe Yengling Barbecue-sås.
Chips and Lollipops
Avsnitt 6
30 minTillgänglig till tisdag 14 oktoberSe hur vattenkokartillagade potatischips, godisklubbor och färgglada glassstrutar produceras.
Se hur vattenkokartillagade potatischips, godisklubbor och färgglada glassstrutar produceras.