
Cooking with Wine
- Dokumentär
- 2021
- Avsnitt 2
- Säsong 1
- 19 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 2: Languedoc – Grenache & Syrah
Vinodlingarna i södra Frankrike hägrar när kocken Kate Hill serverar Civet de Sanglier.
Om serien: Med över 30 års erfarenhet och undervisning av elever från hela världen lagar den kända kocken Kate Hill mat genom franska regioner med franskt vin.
- Tillgängliga språk
- engelska
- Genrer
- Dokumentär, Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Gascony – Beyond Bordeaux
Avsnitt 1
18 minTillgänglig 3+ månaderKocken Kate Hill tillagar Magret de Canard Sauce au Vin från den mytomspunna regionen Gascogne.
Kocken Kate Hill tillagar Magret de Canard Sauce au Vin från den mytomspunna regionen Gascogne.
Languedoc – Grenache & Syrah
Avsnitt 2
19 minTillgänglig 3+ månaderVinodlingarna i södra Frankrike hägrar när kocken Kate Hill serverar Civet de Sanglier.
Vinodlingarna i södra Frankrike hägrar när kocken Kate Hill serverar Civet de Sanglier.
Provence – Rosé
Avsnitt 3
11 minTillgänglig 3+ månaderKocken Kate Hills lagar Agneau, Artichauts et Citrons Confit glaserade med Rosé i vedugn.
Kocken Kate Hills lagar Agneau, Artichauts et Citrons Confit glaserade med Rosé i vedugn.
Bordeaux – Sauternes
Avsnitt 4
19 minTillgänglig 3+ månaderKocken Kate Hills pocherade ostron med kryddad korv under ett sabayon-täcke.
Kocken Kate Hills pocherade ostron med kryddad korv under ett sabayon-täcke.