What's for Dinner?
- Livsstil
- 2019
- Avsnitt 5
- Säsong 2
- 11 min
- 14+
- Säsong 2
- Avsnitt 5: Avsnitt 5
Job och Perry är tillbaka för att guida dig genom stressfri matlagning inför helgerna. I det här specialavsnittet röker de själva lax. Jättegott och mycket enklare än man kan tro.
Om serien: Jul och nyårshelgen blir lätt med dessa enkla och läckra recept som delas av What's for Dinner? Själva matlagningen blir en del av festligheterna när du förbereder dessa härliga rätter.
- Tillgängliga språk
- nederländska
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Avsnitt 1
Avsnitt 1
11 minTillgänglig 3+ månaderSinterklaas är precis runt hörnet, så Jet lagar utsökta nederländska pepparnötter. Lär dig allt om den nederländska inställningen till pepparkakor i detta extra festliga avsnitt av What's for Dinner?
Sinterklaas är precis runt hörnet, så Jet lagar utsökta nederländska pepparnötter. Lär dig allt om den nederländska inställningen till pepparkakor i detta extra festliga avsnitt av What's for Dinner?
Avsnitt 2
Avsnitt 2
12 minTillgänglig 3+ månaderJob och Perry delar med sig av sina hemligheter för att göra den bästa sidfläskrulladen. De förbereder också festlig romanesco-broccoli och hasselbackspotatis. Denna semesterperiod väntar en speciell present under granen.
Job och Perry delar med sig av sina hemligheter för att göra den bästa sidfläskrulladen. De förbereder också festlig romanesco-broccoli och hasselbackspotatis. Denna semesterperiod väntar en speciell present under granen.
Avsnitt 3
Avsnitt 3
12 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet delar Hugo med sig av sin vegetariska version av en av de populäraste julrätterna. Det är också perfekt att göra i förväg för att slippa lite julstress.
I det här avsnittet delar Hugo med sig av sin vegetariska version av en av de populäraste julrätterna. Det är också perfekt att göra i förväg för att slippa lite julstress.
Avsnitt 4
Avsnitt 4
12 minTillgänglig 3+ månaderHugos favoritkött är anka och i det här avsnittet ger han den en asiatisk vinkling genom att använda kinesisk femkrydda. Han visar oss hur man tillagar denna bit av bevingat viltkött till perfektion.
Hugos favoritkött är anka och i det här avsnittet ger han den en asiatisk vinkling genom att använda kinesisk femkrydda. Han visar oss hur man tillagar denna bit av bevingat viltkött till perfektion.
Avsnitt 5
Avsnitt 5
11 minTillgänglig 3+ månaderJob och Perry är tillbaka för att guida dig genom stressfri matlagning inför helgerna. I det här specialavsnittet röker de själva lax. Jättegott och mycket enklare än man kan tro.
Job och Perry är tillbaka för att guida dig genom stressfri matlagning inför helgerna. I det här specialavsnittet röker de själva lax. Jättegott och mycket enklare än man kan tro.
Avsnitt 6
Avsnitt 6
12 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet lovar Job och Perry att göra en showstopper till julfrukosten. De gör en deg från grunden och en kanelfyllning, det tar lite tid och ansträngning. Men i slutändan är det värt besväret.
I det här avsnittet lovar Job och Perry att göra en showstopper till julfrukosten. De gör en deg från grunden och en kanelfyllning, det tar lite tid och ansträngning. Men i slutändan är det värt besväret.
Avsnitt 7
Avsnitt 7
12 minTillgänglig 3+ månaderAvsluta året på en hög nivå med det perfekta tilltugget att servera på din nyårsfest. I det här avsnittet delar Job och Perry med sig av receptet på sina friterade risottobollar med parmaskinka och pecorino.
Avsluta året på en hög nivå med det perfekta tilltugget att servera på din nyårsfest. I det här avsnittet delar Job och Perry med sig av receptet på sina friterade risottobollar med parmaskinka och pecorino.