Comtradicao
- Livsstil
- 2022
- Avsnitt 2
- Säsong 5
- 19 min
- 6+
- Säsong 5
- Avsnitt 2: Storbritannien
I dagens avsnitt landar Henrique i Storbritannien för att laga fish and chips. Sedan kommer han att göra bangers and mash och för att avsluta det på rätt sätt, en dekadent efterrätt: apple crumble.
Om serien: Den hyllade kocken Henrique Sá Pessoa omtolkar det traditionella portugisiska köket på en resa till den portugisiska gastronomins rötter och återvänder till gamla recept för att föra in traditionell komfortmat i den moderna eran.
- Medverkande
- Henrique Sá Pessoa
- Regissör
- Márcio Simões, Pedro Bravo
- Tillgängliga språk
- tyska, spanska, portugisiska
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Frankrike
Avsnitt 1
19 minTillgänglig 3+ månaderÅterigen hoppar vi av planet och stannar till i Frankrike. Henrique kommer att laga en bouillabaisse följt av en biff tartar à la Sá Pessoa, och som avslutning en aptitretande tarte Tatin.
Återigen hoppar vi av planet och stannar till i Frankrike. Henrique kommer att laga en bouillabaisse följt av en biff tartar à la Sá Pessoa, och som avslutning en aptitretande tarte Tatin.
Storbritannien
Avsnitt 2
19 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt landar Henrique i Storbritannien för att laga fish and chips. Sedan kommer han att göra bangers and mash och för att avsluta det på rätt sätt, en dekadent efterrätt: apple crumble.
I dagens avsnitt landar Henrique i Storbritannien för att laga fish and chips. Sedan kommer han att göra bangers and mash och för att avsluta det på rätt sätt, en dekadent efterrätt: apple crumble.
Italien
Avsnitt 3
20 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet åker vi till Italien igen, med rätter kända över hela världen. Därför kommer Henrique att laga en vacker karamelliserad lökfocaccia, en svamprisotto och en utsökt pannacotta i en burk.
I det här avsnittet åker vi till Italien igen, med rätter kända över hela världen. Därför kommer Henrique att laga en vacker karamelliserad lökfocaccia, en svamprisotto och en utsökt pannacotta i en burk.
Grekland
Avsnitt 4
19 minTillgänglig 3+ månaderVi är tillbaka i Grekland och den här gången lagar Henrique en välbekant kycklingsatay, men kombinerar den med en tzatzikisås. Som huvudrätt lagar han saltad fisk och rostad potatis och avslutar med en valnötskaka.
Vi är tillbaka i Grekland och den här gången lagar Henrique en välbekant kycklingsatay, men kombinerar den med en tzatzikisås. Som huvudrätt lagar han saltad fisk och rostad potatis och avslutar med en valnötskaka.
Marocko
Avsnitt 5
19 minTillgänglig 3+ månaderVi är i Nordafrika igen där Marocko är vår nästa destination. Henrique kommer att laga en välsmakande grönsakscouscous, en fisk-chermoula och en glamorös ktefa.
Vi är i Nordafrika igen där Marocko är vår nästa destination. Henrique kommer att laga en välsmakande grönsakscouscous, en fisk-chermoula och en glamorös ktefa.
Libanon
Avsnitt 6
19 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet åker Henrique tillbaka till Libanon, där han ska laga morots- och kikärtsfalafel. Sedan kommer han att laga en läcker shawarma pita på kalv. Som avslutning blir det sumakkyckling med rostade grönsaker.
I det här avsnittet åker Henrique tillbaka till Libanon, där han ska laga morots- och kikärtsfalafel. Sedan kommer han att laga en läcker shawarma pita på kalv. Som avslutning blir det sumakkyckling med rostade grönsaker.
Thailand
Avsnitt 7
19 minTillgänglig 3+ månaderTillbaka i Thailand, ett land känt för sin kombination av söta och kryddstarka smaker, lagar Henrique några recept som demonstrerar dessa kombinationer, som kyckling- och kokossoppa.
Tillbaka i Thailand, ett land känt för sin kombination av söta och kryddstarka smaker, lagar Henrique några recept som demonstrerar dessa kombinationer, som kyckling- och kokossoppa.
Japan
Avsnitt 8
18 minTillgänglig 3+ månaderHenrique landar i Japan för att laga tre typiska recept från detta land. Han börjar med en misosoppa, sedan skapar han den globalt berömda sushiskålen och avslutar med väldigt fluffiga japanska sufflépannkakor.
Henrique landar i Japan för att laga tre typiska recept från detta land. Han börjar med en misosoppa, sedan skapar han den globalt berömda sushiskålen och avslutar med väldigt fluffiga japanska sufflépannkakor.
Kina
Avsnitt 9
19 minTillgänglig 3+ månaderNär det närmar sig slutet av säsongen åker vi tillbaka till Kina, ett land välkänt för sina kryddor och exotiska smaker. Henrique lagar fried rice, en kycklingrätt med Sichuan-peppar och en chokladkaka med fem kryddor.
När det närmar sig slutet av säsongen åker vi tillbaka till Kina, ett land välkänt för sina kryddor och exotiska smaker. Henrique lagar fried rice, en kycklingrätt med Sichuan-peppar och en chokladkaka med fem kryddor.
India
Avsnitt 10
19 minTillgänglig 3+ månaderVi avslutar ännu en Comtradição-säsong med att landa i Indien. För att avsluta på ett mycket smakrikt sätt, kommer Henrique att laga grönsakssamosas, en utsökt fiskcurry och en frusen dessert som liknar glass: thandai kulfi.
Vi avslutar ännu en Comtradição-säsong med att landa i Indien. För att avsluta på ett mycket smakrikt sätt, kommer Henrique att laga grönsakssamosas, en utsökt fiskcurry och en frusen dessert som liknar glass: thandai kulfi.