Comtradicao
- Livsstil
- 2022
- Avsnitt 2
- Säsong 4
- 20 min
- 6+
- Säsong 4
- Avsnitt 2: Thailand
Vi fortsätter vår resa på den asiatiska kontinenten i Thailand, där Henrique börjar med att laga populär gatumat och sedan övergår till skaldjursbaserade ris- och curryrätter.
Om serien: Den hyllade kocken Henrique Sá Pessoa omtolkar det traditionella portugisiska köket på en resa till den portugisiska gastronomins rötter och återvänder till gamla recept för att föra in traditionell komfortmat i den moderna eran.
- Medverkande
- Henrique Sá Pessoa
- Regissör
- Márcio Simões, Pedro Bravo
- Tillgängliga språk
- tyska, spanska, portugisiska
- Genrer
- Livsstil, Reality-TV
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Libanon
Avsnitt 1
20 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt reser Henrique till västra Asien för att laga tre libanesiska recept, inklusive en klassisk förrätt, en huvudrätt och en utsökt efterrätt.
I dagens avsnitt reser Henrique till västra Asien för att laga tre libanesiska recept, inklusive en klassisk förrätt, en huvudrätt och en utsökt efterrätt.
Thailand
Avsnitt 2
20 minTillgänglig 3+ månaderVi fortsätter vår resa på den asiatiska kontinenten i Thailand, där Henrique börjar med att laga populär gatumat och sedan övergår till skaldjursbaserade ris- och curryrätter.
Vi fortsätter vår resa på den asiatiska kontinenten i Thailand, där Henrique börjar med att laga populär gatumat och sedan övergår till skaldjursbaserade ris- och curryrätter.
Japan
Avsnitt 3
20 minTillgänglig 3+ månaderIdag landar Henriques plan i Japan. De tre recepten i det här avsnittet blir en grönsaks- och räktempura, en ramen à la Sá Pessoa och en castellakaka med matcha.
Idag landar Henriques plan i Japan. De tre recepten i det här avsnittet blir en grönsaks- och räktempura, en ramen à la Sá Pessoa och en castellakaka med matcha.
Kina
Avsnitt 4
20 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt reser vi till det största landet i östra Asien, Kina. Den här gången ska Henrique laga dim sum à la Sá Pessoa och en kryddig och syrlig soppa. Som avslutning gör han en varm och kall dessert: den superdekadenta friterade glassen.
I dagens avsnitt reser vi till det största landet i östra Asien, Kina. Den här gången ska Henrique laga dim sum à la Sá Pessoa och en kryddig och syrlig soppa. Som avslutning gör han en varm och kall dessert: den superdekadenta friterade glassen.
Indien
Avsnitt 5
20 minTillgänglig 3+ månaderVi kommer till vårt sista asiatiska land, Indien, där Henrique skapar olika traditionella indiska rätter, som linsdal med ris och tandoorikyckling.
Vi kommer till vårt sista asiatiska land, Indien, där Henrique skapar olika traditionella indiska rätter, som linsdal med ris och tandoorikyckling.
Brasilien
Avsnitt 6
19 minTillgänglig 3+ månaderComtradição är tillbaka i Brasilien. Nu ska Henrique laga en fisk-moqueca och den välkända cuscuz-paulista. Sedan till efterrätt har vi en quindim, men den här gången serveras den i ett glas.
Comtradição är tillbaka i Brasilien. Nu ska Henrique laga en fisk-moqueca och den välkända cuscuz-paulista. Sedan till efterrätt har vi en quindim, men den här gången serveras den i ett glas.
Peru
Avsnitt 7
22 minTillgänglig 3+ månaderHenrique landar i Peru igen för att presentera ytterligare tre recept. Idag börjar han med en berömd quinoasallad innan han gör en grouper-ceviche. För att avsluta med något sött gör han en pärondessert.
Henrique landar i Peru igen för att presentera ytterligare tre recept. Idag börjar han med en berömd quinoasallad innan han gör en grouper-ceviche. För att avsluta med något sött gör han en pärondessert.
Mexiko
Avsnitt 8
19 minTillgänglig 3+ månaderTillbaka i Mexiko kommer Henrique att presentera en smakrik tortillasoppa. Sedan gör han några krispiga rullade flautas med en pico de gallo att doppa. Som avslutning testar vi ett recept på chili con carne.
Tillbaka i Mexiko kommer Henrique att presentera en smakrik tortillasoppa. Sedan gör han några krispiga rullade flautas med en pico de gallo att doppa. Som avslutning testar vi ett recept på chili con carne.
USA
Avsnitt 9
21 minTillgänglig 3+ månaderFör att kicka igång ännu ett besök i USA kommer Henrique att laga en hjärtmuskelsoppa. Sedan ska han göra en typisk baconcheeseburgare. Som avslutning hämtar han inspiration från den amerikanska södern för en klassisk efterrätt, pecannötpaj.
För att kicka igång ännu ett besök i USA kommer Henrique att laga en hjärtmuskelsoppa. Sedan ska han göra en typisk baconcheeseburgare. Som avslutning hämtar han inspiration från den amerikanska södern för en klassisk efterrätt, pecannötpaj.
Spanien
Avsnitt 10
19 minTillgänglig 3+ månaderI det här avsnittet åker vi tillbaka till Spanien för att njuta av aptitretare som croquetas och huvudrätter som bondböngryta, som gjorts unik med Henriques kreativa touch.
I det här avsnittet åker vi tillbaka till Spanien för att njuta av aptitretare som croquetas och huvudrätter som bondböngryta, som gjorts unik med Henriques kreativa touch.