
Fabriken inifrån
- Dokumentär
- 2017
- Avsnitt 4
- Säsong 3
- 1 tim
- 0+
- 7.8
- Säsong 3
- Avsnitt 4: Fabriken inifrån
Turen har kommit till fiskpinnar, räddaren i vardags-nöden. Cherry beger sig till Island och följer torsken som sedan åker vidare till brittiska fabriker där Gregg tar över för att förvandla råvaran till våra gyllenbruna godsaker.
Om serien: Dokumentärserie som ger en unik inblick bakom kulisserna på Storbritanniens och Europas största mat- och varufabriker. Vi får följa några av våra mest älskade livsmedel och saker på resan från råvara till färdig produkt i butiken, på bara 24 timmar.
- Genrer
- Dokumentär, Konsument
- Tillgänglig
- Tillgänglig till tisdag 9 december
Kommande avsnitt
Säsong 4, Avsnitt 7
Fabriken inifrån
Avsnitt 1
44 minTillgänglig till onsdag 3 decemberSäsongsstart. Brittiska paraddrycken te kommer i flera färger, former och smaker, med en fantastisk historia. Gregg följer tebladen från Kenya till den enorma fabriken i England. Cherry tar reda på allt som finns att veta om den perfekta koppen te.
Säsongsstart. Brittiska paraddrycken te kommer i flera färger, former och smaker, med en fantastisk historia. Gregg följer tebladen från Kenya till den enorma fabriken i England. Cherry tar reda på allt som finns att veta om den perfekta koppen te.
Fabriken inifrån
Avsnitt 2
44 minTillgänglig till torsdag 4 decemberFölj med in i världens största pastafabrik, i Italien följer Gregg vetet från fält till den perfekta spaghettin. Cherry tar reda på hemligheterna till pastans framgångar, och vilka brittiska pastavanor som får italienare att se rött.
Följ med in i världens största pastafabrik, i Italien följer Gregg vetet från fält till den perfekta spaghettin. Cherry tar reda på hemligheterna till pastans framgångar, och vilka brittiska pastavanor som får italienare att se rött.
Fabriken inifrån
Avsnitt 3
44 minTillgänglig till fredag 5 decemberGregg upptäcker en chockerande sanning på Europas största kexfabrik som kan komma att omvälva Storbritanniens kexätande. Cherry skaffar sig vetenskapliga bevis för att kex blir godare om du doppar det i en dryck, och testar sina fynd i verkligheten.
Gregg upptäcker en chockerande sanning på Europas största kexfabrik som kan komma att omvälva Storbritanniens kexätande. Cherry skaffar sig vetenskapliga bevis för att kex blir godare om du doppar det i en dryck, och testar sina fynd i verkligheten.
Fabriken inifrån
Avsnitt 4
1 timTillgänglig till tisdag 9 decemberTuren har kommit till fiskpinnar, räddaren i vardags-nöden. Cherry beger sig till Island och följer torsken som sedan åker vidare till brittiska fabriker där Gregg tar över för att förvandla råvaran till våra gyllenbruna godsaker.
Turen har kommit till fiskpinnar, räddaren i vardags-nöden. Cherry beger sig till Island och följer torsken som sedan åker vidare till brittiska fabriker där Gregg tar över för att förvandla råvaran till våra gyllenbruna godsaker.
Fabriken inifrån
Avsnitt 5
1 timTillgänglig till tisdag 16 decemberProgramledarduon Gregg och Cherry befinner sig på varsitt håll i Holland för att ta oss med in i såsernas underbara värld, med särskilt fokus på majonnäs. Dessutom får vi tjuvkika på det 2000 år gamla receptet på soya.
Programledarduon Gregg och Cherry befinner sig på varsitt håll i Holland för att ta oss med in i såsernas underbara värld, med särskilt fokus på majonnäs. Dessutom får vi tjuvkika på det 2000 år gamla receptet på soya.
Fabriken inifrån
Avsnitt 6
1 tim 6 minTillgänglig till måndag 29 decemberSäsongsavslutning. Cherry och Gregg låter oss följa med i läskproduktionen, från bärplockning på en gård i Kent, via läskfabriken, till återvinningen av flaskorna. Cherry blottlägger också hemligheterna till hur bubblorna spelar trick på våra sinnen.
Säsongsavslutning. Cherry och Gregg låter oss följa med i läskproduktionen, från bärplockning på en gård i Kent, via läskfabriken, till återvinningen av flaskorna. Cherry blottlägger också hemligheterna till hur bubblorna spelar trick på våra sinnen.