
Fabriken inifrån
- Dokumentär
- 2016
- Avsnitt 3
- Säsong 2
- 44 min
- 0+
- 7.8
- Säsong 2
- Avsnitt 3: Fabriken inifrån
Britterna älskar baked beans, varje hushåll äter i snitt 10 burkar bönor i sås per vecka. Gregg avslöjar bönornas hemligheter i världens största baked beans-fabrik, Cherry besöker en labbundersökning av en 45 år gammal konserv, går den att äta idag?
Om serien: Dokumentärserie som ger en unik inblick bakom kulisserna på Storbritanniens och Europas största mat- och varufabriker. Vi får följa några av våra mest älskade livsmedel och saker på resan från råvara till färdig produkt i butiken, på bara 24 timmar.
- Genrer
- Dokumentär, Konsument
- Tillgänglig
- Tillgänglig till torsdag 8 maj 21:59
Kommande avsnitt
Säsong 7, Avsnitt 5
Fabriken inifrån
Avsnitt 1
44 minTillgänglig till söndag 4 maj 21:59Vi kikar närmare på en huvudingrediens i dagens viktigaste mål: turen har kommit till frukostflingornas historia. Gregg besöker Europas största flingproducent, medan Cherry tar reda på vad som händer med kroppen om man struntar i att äta frukost.
Vi kikar närmare på en huvudingrediens i dagens viktigaste mål: turen har kommit till frukostflingornas historia. Gregg besöker Europas största flingproducent, medan Cherry tar reda på vad som händer med kroppen om man struntar i att äta frukost.
Fabriken inifrån
Avsnitt 2
44 minTillgänglig till onsdag 7 maj 21:59Friterad potatis älskas av många, men kanske är favoriten den allra krispigaste formen. Gregg tar oss med till världens störta chipsfabrik och Cherry tar reda på hemligheten bakom perfekta chips.
Friterad potatis älskas av många, men kanske är favoriten den allra krispigaste formen. Gregg tar oss med till världens störta chipsfabrik och Cherry tar reda på hemligheten bakom perfekta chips.
Fabriken inifrån
Avsnitt 3
44 minTillgänglig till torsdag 8 maj 21:59Britterna älskar baked beans, varje hushåll äter i snitt 10 burkar bönor i sås per vecka. Gregg avslöjar bönornas hemligheter i världens största baked beans-fabrik, Cherry besöker en labbundersökning av en 45 år gammal konserv, går den att äta idag?
Britterna älskar baked beans, varje hushåll äter i snitt 10 burkar bönor i sås per vecka. Gregg avslöjar bönornas hemligheter i världens största baked beans-fabrik, Cherry besöker en labbundersökning av en 45 år gammal konserv, går den att äta idag?
Fabriken inifrån
Avsnitt 4
44 minTillgänglig till fredag 9 maj 21:59Vi beger oss bortom matfabrikerna för att lära mer om cykeltillverkning och cykelns bakgrund. Historikern Ruth Goodman visar hur cykeln var ett verktyg i suffragetternas kamp, medan Gregg besöker en cykelfabrik och Cherry får tips från cykelproffs.
Vi beger oss bortom matfabrikerna för att lära mer om cykeltillverkning och cykelns bakgrund. Historikern Ruth Goodman visar hur cykeln var ett verktyg i suffragetternas kamp, medan Gregg besöker en cykelfabrik och Cherry får tips från cykelproffs.
Fabriken inifrån
Avsnitt 5
44 minTillgänglig till lördag 10 majFör Gregg kan fabriken som skapar godishjärtan visa sig vara den mest romantiska av arbetsplatser. Cherry lär sig att komma på nya godissorter är riktigt svårt, historikern Ruth visar oss att sötsakernas historia knappast är rakt igenom god.
För Gregg kan fabriken som skapar godishjärtan visa sig vara den mest romantiska av arbetsplatser. Cherry lär sig att komma på nya godissorter är riktigt svårt, historikern Ruth visar oss att sötsakernas historia knappast är rakt igenom god.
Fabriken inifrån
Avsnitt 6
44 minTillgänglig till söndag 11 majSäsongsavslutning. Gregg lär sig mer om hemligheterna bakom skotillverkning på industriell skala. Cherry får pröva på att designa sina egna skor, och programmets historiker tittar närmare på skornas historiska utveckling.
Säsongsavslutning. Gregg lär sig mer om hemligheterna bakom skotillverkning på industriell skala. Cherry får pröva på att designa sina egna skor, och programmets historiker tittar närmare på skornas historiska utveckling.