
Gordon, Gino & Fred's Road Trip
- Underhållning
- 2018
- Säsong 3
- 0+
- 8.4
Om serien: Efter deras turné i Europa är det nu dags för Gordon att åka hem och visa Gino och Fred hur amerikansk mångfald skapar en sådan fantastisk och unik mat.
- Genrer
- Underhållning, Resa, Matlagning
Desperately seeking Santa
Avsnitt 1
58 minTillgänglig 3+ månaderGordon, Gino och Fred ger sig ut på ännu ett kulinariskt juläventyr. De ska till Lappland för att uppleva en skattkista av juldelikatesser, njuta av spektakulär natur och slutligen träffa jultomten i egen hög person.
Gordon, Gino och Fred ger sig ut på ännu ett kulinariskt juläventyr. De ska till Lappland för att uppleva en skattkista av juldelikatesser, njuta av spektakulär natur och slutligen träffa jultomten i egen hög person.
Mama Mia!
Avsnitt 2
55 minTillgänglig 3+ månaderDen här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga.
Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga.
La Vida Loca
Avsnitt 4
46 minTillgänglig 3+ månaderGänget är i Andalusien och letar efter den godaste tapas och finaste flamencon. De säljer skaldjur i Malaga och gör en måltid av en paella i den antika staden Ronda.
Gänget är i Andalusien och letar efter den godaste tapas och finaste flamencon. De säljer skaldjur i Malaga och gör en måltid av en paella i den antika staden Ronda.
Fiesta Forever
Avsnitt 5
46 minTillgänglig 3+ månaderNästa stopp: Galicien, i nordvästra Spanien, där Gordon kommer i kontakt med sina keltiska rötter. Dessutom kommer de att fånga musslor i Cambados och smaka på en otrolig lokal delikatess: Gås!
Nästa stopp: Galicien, i nordvästra Spanien, där Gordon kommer i kontakt med sina keltiska rötter. Dessutom kommer de att fånga musslor i Cambados och smaka på en otrolig lokal delikatess: Gås!
Kulinarisk revolution i folkahusbil
Avsnitt 3
1 timTillgänglig 3+ månaderEfter att ha frossat i de grekiska öarnas unika specialiteter är grabbarna i huvudstaden Aten i en gammal folkahusbil. Det här är platsen där haute cuisinen uppkom och återuppfinns än idag.
Efter att ha frossat i de grekiska öarnas unika specialiteter är grabbarna i huvudstaden Aten i en gammal folkahusbil. Det här är platsen där haute cuisinen uppkom och återuppfinns än idag.