
Ginos italienska matäventyr
- Matlagning
- 2021
- Avsnitt 1
- Säsong 1
- 30 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 1: Sardiniens dolda skatter
Vad gömmer sig i hjärtat av Sardinien? Häng med Gino och familjen på en resa till antika stenar, hisnande grottor och en lunch som är lika mycket tradition som smakupplevelse.
Om serien: Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten.
- Medverkande
- Gino D'Acampo
- Genrer
- Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Sardiniens dolda skatter
Avsnitt 1
30 minTillgänglig 3+ månaderVad gömmer sig i hjärtat av Sardinien? Häng med Gino och familjen på en resa till antika stenar, hisnande grottor och en lunch som är lika mycket tradition som smakupplevelse.
Vad gömmer sig i hjärtat av Sardinien? Häng med Gino och familjen på en resa till antika stenar, hisnande grottor och en lunch som är lika mycket tradition som smakupplevelse.
Ett hjärta som slår för Neapel
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderHur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator, dess rika matkultur och familjens historia, där kärleken till fotboll och mat går hand i hand.
Hur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator, dess rika matkultur och familjens historia, där kärleken till fotboll och mat går hand i hand.
Kustens gömda pärlor och familjens gård
Avsnitt 3
30 minTillgänglig 3+ månaderVad händer när Gino återvänder till sina rötter och visar sin son livet på landet? Följ med på ett äventyr i Kalabriens orörda natur, där far och son besöker kustens skönhet och återupptäcker livet på familjens gård.
Vad händer när Gino återvänder till sina rötter och visar sin son livet på landet? Följ med på ett äventyr i Kalabriens orörda natur, där far och son besöker kustens skönhet och återupptäcker livet på familjens gård.
Lokala rätter och gamla hantverk
Avsnitt 4
30 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar generationer av italiensk tradition? Följ Gino och hans dotter Mia på en resa genom Gallura, där de lär sig göra unika lokala rätter, utforskar urgamla hantverk, och avslutar med lyxigt jetsetliv på Costa Smeralda.
Hur smakar generationer av italiensk tradition? Följ Gino och hans dotter Mia på en resa genom Gallura, där de lär sig göra unika lokala rätter, utforskar urgamla hantverk, och avslutar med lyxigt jetsetliv på Costa Smeralda.
Rätter som förlänger livet
Avsnitt 5
30 minTillgänglig 3+ månaderVad är hemligheten bakom ett långt liv? Följ Gino och hans svärföräldrar på en smakrik resa längs den vackra Cilento-kusten, där de upptäcker lokala rätter, fiskar traditionella ansjovisar och lagar mat med ingredienser som både förlänger livet och väcker romantiken.
Vad är hemligheten bakom ett långt liv? Följ Gino och hans svärföräldrar på en smakrik resa längs den vackra Cilento-kusten, där de upptäcker lokala rätter, fiskar traditionella ansjovisar och lagar mat med ingredienser som både förlänger livet och väcker romantiken.
Apulien
Avsnitt 6
30 minTillgänglig 3+ månaderVad gör en plats romantisk? Följ med Gino och Jessica på en kärleksfull resa genom Puglias vidunderliga landskap, där de upptäcker passionerade matupplevelser, lär sig göra burrata och njuter av minnesvärda stunder i en region full av historia och smak.
Vad gör en plats romantisk? Följ med Gino och Jessica på en kärleksfull resa genom Puglias vidunderliga landskap, där de upptäcker passionerade matupplevelser, lär sig göra burrata och njuter av minnesvärda stunder i en region full av historia och smak.
Festlig familjemiddag på Sardinien
Avsnitt 7
30 minTillgänglig 3+ månaderHur kan en familjesammankomst på Sardinien bli en oförglömlig fest? Följ med Gino och hans familj på en spektakulär resa till den vackra ön Maddalena och se hur han skapar en traditionell, festlig italiensk måltid med ljuvliga lokala rätter.
Hur kan en familjesammankomst på Sardinien bli en oförglömlig fest? Följ med Gino och hans familj på en spektakulär resa till den vackra ön Maddalena och se hur han skapar en traditionell, festlig italiensk måltid med ljuvliga lokala rätter.