
A Taste of Australia in Vietnam
- Dokumentär
- 2024
- Avsnitt 3
- Säsong 1
- 30 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 3: Från sköldpaddor till meningsfulla möten
Hur smakar Vietnams kust från Con Dao till Mekongfloden? Luke Nguyen avslutar serien med att släppa ut sköldpaddor, laga hummer och skapa den perfekta bánh xèo med innovativa ingredienser från en banbrytande räkfarm.
Om serien: Luke Nguyen hyllar relationen mellan Australien och Vietnam under sin resa genom Vietnam. Han lagar mat med australiensiska råvaror och njuter av regionala vietnamesiska rätter.
- Medverkande
- Luke Nguyen
- Regissör
- Andy Wang
- Tillgängliga språk
- originalspråk, engelska
- Genrer
- Dokumentär, Matlagning, Resa
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Smaker från Hanoi: Mat, människor och förändring
Avsnitt 1
31 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO, och lagar wagyu med en vietnamesisk twist.
Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO, och lagar wagyu med en vietnamesisk twist.
Från Dalats berg till Ho Chi Minhs puls
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar Dalats färska råvaror och Ho Chi Minhs klassiska street food? Luke Nguyen möter visionära australiensare, lagar delikata kanapéer och upptäcker konsten och maten som binder samman två världar.
Hur smakar Dalats färska råvaror och Ho Chi Minhs klassiska street food? Luke Nguyen möter visionära australiensare, lagar delikata kanapéer och upptäcker konsten och maten som binder samman två världar.
Från sköldpaddor till meningsfulla möten
Avsnitt 3
30 minTillgänglig 3+ månaderHur smakar Vietnams kust från Con Dao till Mekongfloden? Luke Nguyen avslutar serien med att släppa ut sköldpaddor, laga hummer och skapa den perfekta bánh xèo med innovativa ingredienser från en banbrytande räkfarm.
Hur smakar Vietnams kust från Con Dao till Mekongfloden? Luke Nguyen avslutar serien med att släppa ut sköldpaddor, laga hummer och skapa den perfekta bánh xèo med innovativa ingredienser från en banbrytande räkfarm.