Eveline's Asian Streetfood
- Reality-TV
- 2022
- Avsnitt 13
- Säsong 1
- 20 min
- 9+
- Säsong 1
- Avsnitt 13: Avsnitt 13
Låt Eveline inspirera dig idag med sitt recept på chow mein, en kinesisk rätt med nötkött, nudlar och grönsaker. Och unna dig jianbing till frukost, som är en som kinesiska crepes.
Om serien: Eveline Wu visar oss hur man tillagar de mest utsökta asiatiska rätterna på mindre än 15 minuter.
- Tillgängliga språk
- nederländska
- Genrer
- Reality-TV, Livsstil
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Avsnitt 1
Avsnitt 1
20 minTillgänglig 3+ månaderEveline gör idag cheese buldak; mycket kryddig kyckling med ost. Hon gör också en utsökt thailändsk bananroti. Som vanligt är båda rätterna klara på nolltid.
Eveline gör idag cheese buldak; mycket kryddig kyckling med ost. Hon gör också en utsökt thailändsk bananroti. Som vanligt är båda rätterna klara på nolltid.
Avsnitt 2
Avsnitt 2
21 minTillgänglig 3+ månaderLetar du efter hälsosamma men goda måltider? Eveline gör en utsökt sidfläsk på Shanghai-vis idag. Hon delar också med sig av ett recept på fyllda paprikor med svarta bönor.
Letar du efter hälsosamma men goda måltider? Eveline gör en utsökt sidfläsk på Shanghai-vis idag. Hon delar också med sig av ett recept på fyllda paprikor med svarta bönor.
Avsnitt 3
Avsnitt 3
22 minTillgänglig 3+ månaderEveline lagar en klassisk kinesisk rätt idag; kung pao-kyckling. Hon delar också med sig av sitt recept på Singapore-nudlar. Det kommer att bli riktigt gott.
Eveline lagar en klassisk kinesisk rätt idag; kung pao-kyckling. Hon delar också med sig av sitt recept på Singapore-nudlar. Det kommer att bli riktigt gott.
Avsnitt 4
Avsnitt 4
22 minTillgänglig 3+ månaderEveline får hjälp i köket av ingen mindre än Rico Verhoeven. Tillsammans lagar de svartpepparbiff och Eveline delar med sig av tre sätt att tillaga ostron.
Eveline får hjälp i köket av ingen mindre än Rico Verhoeven. Tillsammans lagar de svartpepparbiff och Eveline delar med sig av tre sätt att tillaga ostron.
Avsnitt 5
Avsnitt 5
22 minTillgänglig 3+ månaderEveline delar idag med sig av sin favoriträtt när det gäller kyckling: kyckling med sojasås. Hon följer upp med ett tofu pad thai-recept som är en enkel hemlagad måltid.
Eveline delar idag med sig av sin favoriträtt när det gäller kyckling: kyckling med sojasås. Hon följer upp med ett tofu pad thai-recept som är en enkel hemlagad måltid.
Avsnitt 6
Avsnitt 6
21 minTillgänglig 3+ månaderIdag ska Eveline göra en bentolåda. Eller rättare sagt, hon förbereder goda snacks till bentolådan, eftersom det är den japanska versionen av en lunchlåda. Och utöver det gör hon också misosoppa.
Idag ska Eveline göra en bentolåda. Eller rättare sagt, hon förbereder goda snacks till bentolådan, eftersom det är den japanska versionen av en lunchlåda. Och utöver det gör hon också misosoppa.
Avsnitt 7
Avsnitt 7
23 minTillgänglig 3+ månaderEveline dyker ner i havet i dag, när hon tillagar utsökt hummer, havsabborre och pilgrimsmusslor. Det här kommer säkert att inspirera dig att laga din egna skaldjursbuffé.
Eveline dyker ner i havet i dag, när hon tillagar utsökt hummer, havsabborre och pilgrimsmusslor. Det här kommer säkert att inspirera dig att laga din egna skaldjursbuffé.
Avsnitt 8
Avsnitt 8
20 minTillgänglig 3+ månaderEveline visar hur du enkelt kan göra din egen pho och färska vårrullar. Hon gör också äggkaffe, en vietnamesisk dryck med äggulor, socker, kondenserad mjölk och kaffe.
Eveline visar hur du enkelt kan göra din egen pho och färska vårrullar. Hon gör också äggkaffe, en vietnamesisk dryck med äggulor, socker, kondenserad mjölk och kaffe.
Avsnitt 9
Avsnitt 9
23 minTillgänglig 3+ månaderEveline tar oss tillbaka till sina rötter genom att dela med sig av receptet på San Fen dumplings från sin hemstad. Hon använder sig av en hotpot, även känd som kinesisk fondue. Theo Maassen assisterar henne idag.
Eveline tar oss tillbaka till sina rötter genom att dela med sig av receptet på San Fen dumplings från sin hemstad. Hon använder sig av en hotpot, även känd som kinesisk fondue. Theo Maassen assisterar henne idag.
Avsnitt 10
Avsnitt 10
22 minTillgänglig 3+ månaderMed en tropisk atmosfär på gång lagar Eveline idag stekt ris med ananas. Och sen gör hon mango pomelo, en riktigt god dessert från Hong Kong med mango.
Med en tropisk atmosfär på gång lagar Eveline idag stekt ris med ananas. Och sen gör hon mango pomelo, en riktigt god dessert från Hong Kong med mango.