
Cheese: A love story
- Matlagning
- 1 säsong
- 5 avsnitt
- Genrer
- Matlagning, Dokumentär
Kommande avsnitt
Säsong 1, Avsnitt 6
Grekland - Ostens uråldriga arv
Avsnitt 5
1 timTillgänglig till onsdag 1 oktoberAfrim Pristine reser från Atens matmarknader till Thessalys feta-fat och Kretas bergsbyar.
Afrim Pristine reser från Atens matmarknader till Thessalys feta-fat och Kretas bergsbyar.
Ostvärlden i ett kvarter - Afrims resa genom Toronto
Avsnitt 4
1 timTillgänglig till onsdag 24 septemberKan man upptäcka hela världens ostkultur utan att lämna sin hemstad? I mångkulturella Toronto utforskar Afrim Pristine hur globala smaker - från Filippinerna till Karibien - smälter samman i nya, oväntade och ostiga kombinationer.
Kan man upptäcka hela världens ostkultur utan att lämna sin hemstad? I mångkulturella Toronto utforskar Afrim Pristine hur globala smaker - från Filippinerna till Karibien - smälter samman i nya, oväntade och ostiga kombinationer.
Québec - Tradition i varje tugga
Avsnitt 3
1 timTillgänglig till onsdag 17 septemberVad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar, till familjeägda fromagerier och lokala traditioner i Québec City och Charlevoix.
Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar, till familjeägda fromagerier och lokala traditioner i Québec City och Charlevoix.
Frankrikes ostar - en smakresa genom tradition och passion
Avsnitt 2
1 timTillgänglig till lördag 27 septemberHur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen, i jakten på smakrika traditioner, ikoniska ostar och en ostkultur djupt rotad i den franska själen.
Hur har Frankrike blivit världskänt för sin ostkultur? Afrim Pristine reser från Paris till Normandie via Jura-bergen, i jakten på smakrika traditioner, ikoniska ostar och en ostkultur djupt rotad i den franska själen.
Schweiz - ostens hjärta
Avsnitt 1
1 timTillgänglig till lördag 20 septemberVad gör Schweiz till ett ostparadis i världsklass? Afrim Pristine inleder sin smakresa bland Alpernas Gruyère, raclette och fondue, där han möter passionerade experter och upptäcker både historien och framtiden för schweizisk ost.
Vad gör Schweiz till ett ostparadis i världsklass? Afrim Pristine inleder sin smakresa bland Alpernas Gruyère, raclette och fondue, där han möter passionerade experter och upptäcker både historien och framtiden för schweizisk ost.