
Ginos Italy : Secrets of the south
- Resa
- 1 säsong
- 7 avsnitt
- 0+
Gino lämnar den vältrampade stigen och beger sig till en av hemlandets gömda pärlor, södra Italien. För de som är ivriga att utforska dess orörda underverk är belöningarna spektakulära.
- Genrer
- Resa, Matlagning
Matera
Avsnitt 1
22 minTillgänglig till 31 januari 2026Gino anländer i smoking och en Fiat 500 i Matera, känd för jakten i James Bonds No Time To Die.
Gino anländer i smoking och en Fiat 500 i Matera, känd för jakten i James Bonds No Time To Die.
Gallipoli
Avsnitt 2
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin råa fisk och som nu betraktas som Puglias smältdegel efter att ha grundats av grekerna (med namnet Gallipoli, vilket betyder vacker stad på grekiska).
Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin råa fisk och som nu betraktas som Puglias smältdegel efter att ha grundats av grekerna (med namnet Gallipoli, vilket betyder vacker stad på grekiska).
Bari
Avsnitt 3
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Kocken utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, med rickshaw och träffar sin gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.
Kocken utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, med rickshaw och träffar sin gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil.
Puglia: En stor grillfest
Avsnitt 4
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli.
Gino reser genom Puglias köttlandskap och besöker Cisternino och Itria-dalen med sina antika konformade hem, trulli.
Salento
Avsnitt 5
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.
Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.
Pollino: Vilda smaker och albansk pasta
Avsnitt 6
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Kocken återvänder till Basilicata-regionen, denna gång till häst, för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger.
Kocken återvänder till Basilicata-regionen, denna gång till häst, för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger.
Julsmaker från södra Italien
Avsnitt 7
30 minTillgänglig till 31 januari 2026Ett festligt avslut på serien, Gino visar upp den läckra maten och jultraditionerna som södra Italien har att erbjuda. Han besöker Scolastica Market i Bari för att hämta några lokala ingredienser att laga den perfekta italienska julmiddagen med.
Ett festligt avslut på serien, Gino visar upp den läckra maten och jultraditionerna som södra Italien har att erbjuda. Han besöker Scolastica Market i Bari för att hämta några lokala ingredienser att laga den perfekta italienska julmiddagen med.