
Fransk vardagsmat med Michel Roux
- Matlagning
- 2 säsonger
- 4 avsnitt
- 0+
Den engelsk-franske köksmästaren Michel Roux åker runt i södra Frankrike och tillreder sina favoriträtter under färden. Recepten är lämpade för semesterfirande, enkla och läckra. Ingredienser av hög kvalitet köper han av lokala producenter.
- Genrer
- Matlagning
Kommande avsnitt
Säsong 1, Avsnitt 8
Bläckfisk, Maränger och Smakrik Nötkött
Avsnitt 7
1 timTillgänglig till tisdag 30 septemberMichel Roux besöker en ekologisk nötköttsfarm och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. Han provar jungfruolja i en fruktträdgård, som senare används i hans skaldjursspecial av bräserad bläckfisk.
Michel Roux besöker en ekologisk nötköttsfarm och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. Han provar jungfruolja i en fruktträdgård, som senare används i hans skaldjursspecial av bräserad bläckfisk.
En magisk sufflé
Avsnitt 6
1 timTillgänglig till tisdag 23 septemberMichel Roux tillagar i dagens avsnitt en kycklingfrikassé på rosévinsvinäger - som producerats i ett garage vid medelhavet! Dessutom visar han oss en tarte tatin av säsongens grönsaker. Kvällen avslutas på topp med en jordgubbssufflé!
Michel Roux tillagar i dagens avsnitt en kycklingfrikassé på rosévinsvinäger - som producerats i ett garage vid medelhavet! Dessutom visar han oss en tarte tatin av säsongens grönsaker. Kvällen avslutas på topp med en jordgubbssufflé!
Smaker från havet
Avsnitt 5
1 timTillgänglig till tisdag 16 septemberIdag står skaldjur på menyn! Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser.
Idag står skaldjur på menyn! Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser.
Vegetarisk fest
Avsnitt 4
1 timTillgänglig till tisdag 9 september 11:45I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.
I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.