
Roux Down The River
- Matlagning
- 2024
- Avsnitt 4
- Säsong 1
- 1 tim
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 4: Kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj
Michel anländer till London, där han går på ler-vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Om serien: Köksmästare Michel Roux seglar från sin hemtrakts lugna vatten till maten och stämningarna vid floden Thames, som påverkas av tidvatten.
- Medverkande
- Michel Roux
- Genrer
- Matlagning
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter
Avsnitt 2
44 minTillgänglig 3+ månaderI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
Vattenkräftsoppa, vintersallad och rostade äpplen
Avsnitt 3
44 minTillgänglig 3+ månaderMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Michel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets
Avsnitt 5
43 minTillgänglig 3+ månaderI Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
Hummerravioli och hjortpajer
Avsnitt 1593240
43 minTillgänglig 3+ månaderResan börjar i Cookham i grevskapet Berkshire och fortsätter till Bray, sätet för Storbritanniens gastronimi. På båten kockar Roux viltpiroger med hönsleverpaté.
Resan börjar i Cookham i grevskapet Berkshire och fortsätter till Bray, sätet för Storbritanniens gastronimi. På båten kockar Roux viltpiroger med hönsleverpaté.
Kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj
Avsnitt 4
1 timTillgänglig 3+ månaderMichel anländer till London, där han går på ler-vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Michel anländer till London, där han går på ler-vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.