
Roux Down The River
- Matlagning
- 2024
- Avsnitt 1623480
- Säsong 1
- 44 min
- 0+
- Säsong 1
- Avsnitt 1623480: Kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj
Michel anländer till London, där han går på lera vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Om serien: Köksmästare Michel Roux seglar från sin hemtrakts lugna vatten till maten och stämningarna vid floden Thames, som påverkas av tidvatten.
- Medverkande
- Michel Roux
- Genrer
- Matlagning
- Tillgänglig
- Tillgänglig 3+ månader
Vattenkräftsoppa, vintersallad och rostade äpplen
Avsnitt 1560120
44 minTillgänglig 3+ månaderMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Michel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Hummerravioli och hjortpajer
Avsnitt 1593240
43 minTillgänglig 3+ månaderResan börjar i Cookham i grevskapet Berkshire och fortsätter till Bray, sätet för Storbritanniens gastronimi. På båten kockar Roux viltpiroger med hönsleverpaté.
Resan börjar i Cookham i grevskapet Berkshire och fortsätter till Bray, sätet för Storbritanniens gastronimi. På båten kockar Roux viltpiroger med hönsleverpaté.
Ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter
Avsnitt 1613400
44 minTillgänglig 3+ månaderI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
Kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj
Avsnitt 1623480
44 minTillgänglig 3+ månaderMichel anländer till London, där han går på lera vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Michel anländer till London, där han går på lera vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets
Avsnitt 1633560
43 minTillgänglig 3+ månaderI Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.