
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker
- Matlagning
- 1 säsong
- 4 avsnitt
- 0+
I den nya säsongen av ”Dantes Italien” får vi följa med till matmeckat Parma, där han lagar värmande auberginegratäng, frasiga arancini fyllda med smält mozzarella och en stor gryta med kyckling i mustig tomatsås.
- Genrer
- Matlagning
Cucina Povera – Hjärtat av Parma
Avsnitt 1
31 minTillgänglig 3+ månaderDante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin.
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin.
Tomater och Traditioner
Avsnitt 2
30 minTillgänglig 3+ månaderDante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. Där möter han en passionerad bonde mitt i skördens hetta, och han får lära sig allt kring tomatodling.
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. Där möter han en passionerad bonde mitt i skördens hetta, och han får lära sig allt kring tomatodling.
Osten i Parmas Hjärta
Avsnitt 3
30 minTillgänglig 3+ månaderDante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. Han knackar och lyssnar på osten, kikar in i lagret och provsmakar olika sorter.
Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. Han knackar och lyssnar på osten, kikar in i lagret och provsmakar olika sorter.
Smakfulla Avsked
Avsnitt 4
30 minTillgänglig 3+ månaderDante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid.
Dante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid.