
Fabriken inifrån
- Dokumentär
- 2018
- Avsnitt 6
- Säsong 4
- 59 min
- 0+
- 7.8
- Säsong 4
- Avsnitt 6: Fabriken inifrån
Det är dags att åka söder ut för att ta reda på mer om pizzans historia. Siktet är inställt på en fabrik i Italien där Gregg får vara med och göra degen. Samtidigt passar Cherry på att lära sig mer om den traditionella pizzaosten, mozzarellan.
Om serien: Dokumentärserie som ger en unik inblick bakom kulisserna på Storbritanniens och Europas största mat- och varufabriker. Vi får följa några av våra mest älskade livsmedel och saker på resan från råvara till färdig produkt i butiken, på bara 24 timmar.
- Genrer
- Dokumentär, Konsument
- Tillgänglig
- Tillgänglig till torsdag 18 december
Kommande avsnitt
Säsong 4, Avsnitt 7
Fabriken inifrån
Avsnitt 1
1 timTillgänglig till torsdag 11 decemberSäsongsstart. Hur går det till när kaffe tillverkas? Det får vi reda på när Gregg besöker en fabrik i Derbyshire som tillverkar 175 000 burkar snabbkaffe varje dag. Samtidigt tar Cherry reda på hur kaffe påverkar vår kropp och vår hjärna.
Säsongsstart. Hur går det till när kaffe tillverkas? Det får vi reda på när Gregg besöker en fabrik i Derbyshire som tillverkar 175 000 burkar snabbkaffe varje dag. Samtidigt tar Cherry reda på hur kaffe påverkar vår kropp och vår hjärna.
Fabriken inifrån
Avsnitt 2
1 timTillgänglig till fredag 12 decemberGregg besöker en fabrik i Manchester som producerar 700 000 toalettrullar varje dag och Cherry åker till ett reningsverk för att lära sig vad som händer med det vi spolar ner. Samtidigt tar Ruth reda på vad man använde innan toapappret fanns.
Gregg besöker en fabrik i Manchester som producerar 700 000 toalettrullar varje dag och Cherry åker till ett reningsverk för att lära sig vad som händer med det vi spolar ner. Samtidigt tar Ruth reda på vad man använde innan toapappret fanns.
Fabriken inifrån
Avsnitt 3
59 minTillgänglig till lördag 13 decemberDen tyska bratwursten är en av världens populäraste korvar - historiken Ruth tar reda på varför. Gregg besöker en korvfabrik i North Yorkshire och Cherry får lära sig hur man ska tillaga en korv för att få fram smakerna på bästa sätt.
Den tyska bratwursten är en av världens populäraste korvar - historiken Ruth tar reda på varför. Gregg besöker en korvfabrik i North Yorkshire och Cherry får lära sig hur man ska tillaga en korv för att få fram smakerna på bästa sätt.
Fabriken inifrån
Avsnitt 4
1 tim 1 minTillgänglig till söndag 14 decemberCurryn är en av världens mest använda kryddblandningar. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Nottinghamshire som producerar 25 000 burkar currysås per dag. Samtidigt passar Cherry Healey på att lära sig mer om chilins historia.
Curryn är en av världens mest använda kryddblandningar. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Nottinghamshire som producerar 25 000 burkar currysås per dag. Samtidigt passar Cherry Healey på att lära sig mer om chilins historia.
Fabriken inifrån
Avsnitt 5
1 timTillgänglig till onsdag 17 decemberFrysvaror är ett vinnande koncept om man vill underlätta vardagen. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Lowestoft där han får lära sig mer om produktionen av potatisvåfflor och dess resa från råvara till färdig produkt.
Frysvaror är ett vinnande koncept om man vill underlätta vardagen. Gregg Wallace beger sig till en fabrik i Lowestoft där han får lära sig mer om produktionen av potatisvåfflor och dess resa från råvara till färdig produkt.
Fabriken inifrån
Avsnitt 6
59 minTillgänglig till torsdag 18 decemberDet är dags att åka söder ut för att ta reda på mer om pizzans historia. Siktet är inställt på en fabrik i Italien där Gregg får vara med och göra degen. Samtidigt passar Cherry på att lära sig mer om den traditionella pizzaosten, mozzarellan.
Det är dags att åka söder ut för att ta reda på mer om pizzans historia. Siktet är inställt på en fabrik i Italien där Gregg får vara med och göra degen. Samtidigt passar Cherry på att lära sig mer om den traditionella pizzaosten, mozzarellan.